- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Az az igazság, hogy nekünk belül is a (nem túl nagy) kertben nem az igazi fű, hanem ott is ez a vadfű(?) van. Viszont nyár előtt elég csehül nézett ki, de aztán szépen magához tért, egész pofás is lett. 1x trágyáztam, ill. szórtam el még tavasszal magot. Van egy nagy fenyőfa, na az alatt totál kopasz volt, de nyáron az is bezöldült. Nálam naponta meg az öntöző, szintén fúrt kútból. Tegnap kapcsoltam ki, mert úgy vélem, már fölösleges locsolni. Tervben volt egyébként az is, hogy most ősszel rendes füvet vetünk a kertbe, de az az igazság, hogy kedvem sincs hozzá, meg úgyis kinő benne a gaz. Ráadásul a szomszédvan van 2 nagy cseresznyefa, és az egész tiszta moníliás, de ő nem foglalkozik vele. Úgyhogy annak meg hullanak az ágai, levelei meg minden sz.r.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest