- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
Topikgazda
válasz
Szepy_LC8 #1762 üzenetére
Maga a joy nem rossz, már csak a mágnesszenzor miatt sem, ajánlottuk is többször, mert ebben az árkategóriában gyakorlatilag nincs más az X52 Pro-t leszámítva (bár az is már drágább). Ugyanakkor sorra jönnek itt is a tagok azzal, hogy kontaktos az RZ axis, ha visszaolvasol, 2-3 hónapon belül 3-4 ember is erre panaszkodott itt, de a külföldi fórumok is tele vannak vele sajnos. Úgy tűnik, az újabb szériák jobban érintettek mint a régiek, de ez sem egyértelmű.
-
Munkas
aktív tag
válasz
Szepy_LC8 #1759 üzenetére
Kösz! Szerintem jó lesz. Az amúgy jó Joy? Most egy Genius van, de az nem jó.
Már vagy 5 éve vettem, aztán végül nem is használtam. Nemrég elkezdtem Elite-zni, akkor vettem elő. Kiderült, hogy a vízszintes érzékelője felszed valami zajt, és ha mozgatom kicsit oldalra húz. Nem volt vészes, először mozgás közben fel sem tűnt. De aztán zavart, mert ebben a játékban nem kell végig fogni a joy-t, gyakran elég csak megpöccinteni egy kicsit, hogy irányba álljon, de ilyenkor gyaran kapott egy kis rollt is az űrhajó.
Gari már régen lejárt, hiába volt új, ezért gyorsan szétszedem. Ugyanolyan potik-voltak benne. Kicseréltem vízszintes potit a thruster-ével, mert ott úgysem számít. De nem lett jobb, mert az alkatrész jó volt, csak valamelyik kábel vagy forrasztás lehetett rossz ami csak mozgatás közben jött elő. Ezért sorban kicseréltem azokat is. Így már jobb lett, csak a középpont mászott el (egy USB kábelt nyisszantottam szét és abban valszeg nem pont olyan drótok voltak), és függőleges irányban is előjött némi pontatlanság.
Nem egy nagy tudomány, ami ezekben a cuccokban van, és egy darabig szórakoztató is forrasztópákát ragadni. Csak mindig a játéban derült ki, hogy maradt egy a pici ugrás, amit a beállításánál akár észre sem lehet venni. Ezért ma betelt a pohár, amikor vacsorából visszatérve megláttam, hogy megint forog az űrhajó. Nem fogom többet szétszedni a kis dögöt, mert már bosszant :)
Új hozzászólás Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged