- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
bambano #3098 üzenetére
Igen, de az eloveteli jog eseten a kesz szerzodesre lehet azt mondani, hogy kell vagy sem.(pont ez megy most koztem meg ket masik orokos kozt)
Tehat az nem mukodik, hogy masik tulajdonos ker egy ajanlatot toled vagy eledall egy ajanlattal, hogy 5 milla kell vagy nem? Aztan ha nemet mondasz akkor eladja masnak. Persze ha odajon es eladja 5millaert mert nekem tetszik az jo, de meg akkor is meg kell kerdezni a masik tualjdonosokat.
Ha 'kulso' vevo van, akkor a kesz szerzodesre bolithat ra, aki elovasarlasi joggal rendelkezik. Tehat ha en nem vettem meg 5 millioert es kesobb csak 3-ert tudja eladni Gipsz Jakabnak, akkor arra a szerzodesre az elovasarlasi joggal rendelkezok mndhatjak, hogy 'nekem igy jo, megveszem ezekkel a feltetelekkel'.
Ebben az esetben az elovasarlasi joggal elo szemely az eredeti vevo helyebe lep.
Nemtom vegrehajtas eseten hogy alakul, mert ugye ott elmeletileg arveres van. Elofordulhat, hogy az arveresen nyertes osszegre mondhatja az elovasarlasi joggal rendelkezo, hogy 'ennyiert nekem is kell'?qdak
Fel erdot kepletesen kell erteni. Nem irtad hany tulajdonos van, igy abbol indultam ki, hogy ketto es 50-50%-ban osztozkodtok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GTA VI
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest