Hirdetés
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy ugyebár van pár gyógyszer amit nekem szakorvosi javaslatra felírtak 1 évre. Tegnap elmentem a házi orvoshoz ahol az aszisztensnek oda is adtam, felírta a gyógyszert de a felhőbe megnéztem ( 10 napra kaptam gyógyszer ellátást)
Szakorvosi javaslat 1 évre érvényes, Email címük nincs!
Ma reggel a gyógyszer íratás idő pontjába felhívtam az aszisztens csajt és kérdeztem miért csak 10 napra írták fel a gyógyszer?
Végül megkérdeztem akkor 10 naponta hívjam fel őket hogy írják fel a gyógyszerem?
Most 1 év esetén 36X Hívás és ( a lényeg hogy ne felejtsem el).
2026-ba most ilyenkor mit csináljak? Persze még benne van a Pakliba hogy a aszisztens ront és az orvossal még tudok beszélni személyesen talán , egy esélyt még ennek adok.
De úgy kíváncsi vagyok a magyarázatra hogy mi alapján nem lehet felírni 1 hónapra azokat a gyógyszereket amik a javaslaton rajta van?
Orvos 65 éves elmúlt 70 év körüli talán az aszisztens egy 40 körüli nő? Sok jót nem várhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hálózati / IP kamera
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest