Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Sajnos alvás javítására szedem, most abba a cipőbe vagyok ha nem veszem be nem tudok elaludni nélküle. Sajnos ez egy féle csapda is, elsőnek 0,25mg volt a kezdés, aztán jött a 0,5. 2 éve még el voltam "Vállalható szinten a 0,5mg SR mellet".
De az a baj hogy ha kialakul a Tolerancia akkor egyre több kell.
Nappal nem veszek be, meg vagyok nappal nélküle is. De mikor az esti alvás rész jön akkor vagyok abba a helyzetbe hogy kénytelen vagyok használni.
De persze nekem is az a bajom ( Hogy jövök le erről) ?
A Xanax remek szorongás oldó egy átmeneti időszakra, mélypont vagy trauma.
De nem feltétlen jó ötlet hosszú távon nagy adagat szedni.
Még ha el is kezdem csökkenteni és lerakom még az is lehet évek kérdése.
Pont ez a baj néha ha üres a szervezetem és nem veszem be, néha nappal is a semmiből rám tör a szorongás.
-
carl18
addikt
Ja elnézést lehet én voltam félre érthető!
Nekem semmi gondom azzal hogy havi 1X kell telefonálni és úgy írják ki a gyógyszert ez még belefér. Csak ez a 10 naponta telefonáljak oda gyógyszerért nekem nem jó.
Benzodianem (Xanax)
Csak úgy értem most 1 éves szakorvosi javaslat esetén ez a 36X telefonáljak oda 1 évbe szerintem (Túlzás) Mert én is tudom 1-3 havonta ha felkeresem őket bőven elég lenne neken és nem volna panaszom. De ez a 10 napos nekem nem igazán optimális.
-
carl18
addikt
Bocs de én 6 éve szedem ezt a gyógyszert! 1 éves szakorvosi javaslat nem átmeneti kezelés hanem állandó. Ha most 10 naponta kell hívni őket írják fel ez 1 évbe 36X telefon vagy időpazarlás.
Nem is járok orvoshoz, csak ha gyógyszer kell.
Megnéztem a felhőbe és valahogy nem értem (Mi ez a korlát?)
Akkor inkább felhívom azt a helyet ahol felírták hogy nem tesznek eleget a szakorvosi javaslatnak. Ott mondták ha gyógyszer kell hívjam inkább őket...
-
carl18
addikt
Üdv!
Érdeklődnék hogy ugyebár van pár gyógyszer amit nekem szakorvosi javaslatra felírtak 1 évre. Tegnap elmentem a házi orvoshoz ahol az aszisztensnek oda is adtam, felírta a gyógyszert de a felhőbe megnéztem ( 10 napra kaptam gyógyszer ellátást)
Szakorvosi javaslat 1 évre érvényes, Email címük nincs!
Ma reggel a gyógyszer íratás idő pontjába felhívtam az aszisztens csajt és kérdeztem miért csak 10 napra írták fel a gyógyszer?
Végül megkérdeztem akkor 10 naponta hívjam fel őket hogy írják fel a gyógyszerem?
Most 1 év esetén 36X Hívás és ( a lényeg hogy ne felejtsem el).
2026-ba most ilyenkor mit csináljak? Persze még benne van a Pakliba hogy a aszisztens ront és az orvossal még tudok beszélni személyesen talán , egy esélyt még ennek adok.
De úgy kíváncsi vagyok a magyarázatra hogy mi alapján nem lehet felírni 1 hónapra azokat a gyógyszereket amik a javaslaton rajta van?
Orvos 65 éves elmúlt 70 év körüli talán az aszisztens egy 40 körüli nő? Sok jót nem várhatok?
-
carl18
addikt
Sziasztok 1 fel jelentő alatt fut a ügy. Voltam rendőrségen de azt mondták nem fogadják. És hogy tanu vagyok.
Azt kérdeztem akkor így védve vagyok e?
Mert ha csak tanú vagyok és van papír kapok védettséget?
Egyenlőre nyomozás van, de akkor új személyi igazolványt mindenképp csináltatni kéne?
-
carl18
addikt
Még első nap írtam a cégnek hogy elopták a adataim és meg ilyenek, de lekoptattak.
Elsőnek azt írták 1-2 nap a válasz.
Sajnos "Change Email van" De nincs jelszó vissza állítás. 
Már napok óta ezzel szenvedek, beírom a email címem az email címre kapok egy vissza izagolást de utána jelszót kér és én nem jutok tovább. Jelszó vissza állítás nincs,Mert melyikkel járok jobban ha hozzá férek a fiókhoz a nevemen? és láttom miket műveltek ezen talán? vagy ha törlik a fiókot a cégnél.

Persze a hirdetésről készült képernyőfotó.
Itt a Hirdetés egy városombeli ember csaptak be és ő adta fel nevükbe a hirdetést. (Naív volt) és Elhitte az állásadónak, így mindenki ezen keresztül a személyen lett értesitve.
Ilyenkor kíváncsi vagyok ha a városombeli ember tudatán kívül is toborzot, ő ebbe a esetbe ugyan úgy áldozat?
A Hirdetés úgy kezdődött (Direkt cenzurázom) Mondjuk Városbeliek (Ide képzeljétek a város nevét amibe laktok).
-
carl18
addikt
Üdv! Prohardveren nincs feljelentés topik így ide tudok csak írni ami a témába vág.
Szóval van a kisvárosom ahova lejött 4 személy hogy "Munkát adnak cegléden".
Egy Ceglédi KFT nevébe hirdették a munkát.
Napi 18.000 forint volt a ígéret és felveszik a adatokat, az ember azt mondta azért veszik fel ezeket mert ez a belépő kártyához kell......
40-50 ember volt ott szóval, érdekes volt elsőnek személyi igazolványt kértek azt lefotózták aztán a telefonszámot kértek amire jött egy SMS aminek elkérték a kódját majd a email cím is meg lett erősítve amiről szintén kérték a kódot aztán arcképes megerősítés kellet.
(Itt bele kellet nézni a kamerába hogy "hítelesités miatt)Szóval itt simán él a adatokkal való vissza élés/Adatlopás rajtam kívül még 20-30 emberrel csinálták meg ezt. Volt annyi eszem hogy a auto rendszámát fotóztam.

(Az email címemen láttam egy egy Brighty App regisztráció volt.) Kripto pénztárca...
Innen éreztem gyanusnak az egészet hogy "Mi ez" Miért regisztráltak?Ilyen esetbe mit kell csinálni, tudom egy rendőrségi feljelentés ami kell.
De minden károsult (Egyenként kéne hogy feljelentést tegyen)?Elég egy fel jelentés és a többiek "Tanunak mennek be" Vagy ha mások is megteszik annál jobb?

Jövőhéten lesz nyítva a rendőrség, úgy olvastam feljelentés kell tenni. Kérni egy igazolást és utána tudok a kormányablakba új személyi igazolványt kérni?
-
carl18
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Ha ezek valóban drogosok, tudni kéne hány fő?
Talán a fenyegetőzés egy fajta eszköz, hogy megmutassa a többi társának ő milyen kemény gyerek. Bár az a baj a legjobb ilyet kerülni, mert ha pár drogos munkanélküli akkor nekik nincs mitveszteni ezen ha helyzetvan és vesztésre állnak szúrnak.
Egyik ismerőst Szolnokon űtőtték le wc-be, elment volna wc-re aztán húztak fel a tesók a "Drogot. Rá kiablták takarodjon ki, ő válaszolt ő csak wc-e akar menni, 2 másodperc múlva már ment neki a falkavezér aki ki volt gyúrva és onnantól képszakadás.
Így nehéz megállapítani, a fenyegetőzés mögött lesz-e cselekvés vagy sem.
Igen az biztos nekem is feltűnt a közbiztonság nem sok, nyilván hívatalosan elverni se lehet ezeket. Mert sokszor az önvédelem=garázdaság.
-
carl18
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
De tény a világ is változott, én Tisza-tó mellet lakok egy kis városban.
2000 táján itt volt 20 kocsma most van 3, tény a kocsmák valóban nővelték az írányitott társas interakciót. Magyar volt előnye de hátránya is ezeknek a helyeknek.
De nem is tudom, alkohol/xanax függőség egyik se jobb a másiknál.
Igen, nálam is most az lesz a terv megtalálni az probléma forrását mitől vagyok ilyen rosszul. Megcsinálni hogy végre kipihentető legyen az alvásom, mert xanax ide vagy oda még se vagyok ki pihent.
#26130biker
De legalább amerikába beszélnek róla, magyarországon nem dívat ezekről a gyógyszerekről beszélni. Nem sok videós/influenszer ilyen gyógyszerek szedéséről.
My Experience of Anti-depressants (SSRI)
Amerikába úgy láttom dívat lett beszámolni egy adott gyógyszer milyen hatást is csinál hosszú távon, és hogy segít-e egyáltalán.
My Experience With Depression Meds: Lexapro (+ Xanax) -
carl18
addikt
Igen, tudom amerikába a Xanaxot is drognak minősitik.
Egy amerikai orvos adott interjút, ő azt mondta a xanax nagyon jó gyógyszer rövid távon ha jön egy pánik roham vagy lelki válság gyorsan nyújt segitséget.
Alkalmi gyógyszernak remek, de ezen élni évekig nem feltétlen ajánlott vagy lehet.
Meg a legjobb hogy mióta szedem a Mitrazapine/Xanax kombot azóta semmi féle alkoholt se fogyaszthatok. Így nincs lehetőség alkalmanként se inni, még egy egy buli által ez adott lenne. Aztán oda jönne random embere, ígyáááááá
. Köszönöm nem.
Meg azt se mondhatni félválról veszem a dolgot, szedek Mega Daily One Plust, Omega 3+Magnézium citrát 375mg. Komló+Levendulla kapszulla/Citromfű/Kamilla tea.
Még se érzem hogy haladnák valahova. -
carl18
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Igen, ott lehetett elrontva nem kezelték helyén a dolgot.
Mint mikor egy számítógép nem kap áramot, erre nem tápot hanem processzort cserélnek. Persze az emberi szervezet ettől bonyolultabb, de sajnos a kezelést nem lehet vissza csinálni, amit így az embertől elvettek/tönkre tettek.
Csak én is eddig úgy mentem orvoshoz hogy ő annak tanult akkor bízhatok benne és jobban tudja. De az elmúlt évek tapasztalatai nagyon változó, olyan ez mint a zsákba macska nem tudsz mit fogsz ki.Nekem az tűnt fel, aki valóban jó vagy lelépett külföldre. Vagy átment a magánszektorba, mert ahogy vezér mondta. "Ha jó vagy valamibe kérd meg a árát"
A TB-s ellátásba meg lehet azok maradtak akiknek nincs választási lehetősége.
Mikor aput vittük a 80 éves orvos sokkal jobban ellátta mint egy 40 éves.
Szóval a idős nem feltétlen jelent rosszat. -
carl18
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én 5 napig szedtem a Medrolt 32 mg-os verzió. Helyre hozta az orrdugulást, de amiket olvastam az alapján nem szabad sokáig szedni mert komoly károkat okozhat.
Nekem helyre hozta az orrdugulást, 5 napig szedtem de éreztem is valami változott.
De ilyen 3-4 hetes kurákat már ótatosan csinálnék vele, mert ott komolyan bekavarhat és tönkre tehet valamit(úgy hogy nem vagyok orvos). A te példád is jól mutatja hogy csak gyógyszereznek, de nem a reakciókat már nem figyelik. Például nálam is az volt felírtak valami gyógyszert és ha kijött 3 mellékhatás az nem érdekelte őket.
Olyan ez mint a kapugaranciás vásárlás, ameddig ott vagyok működik aztán ha tönkre megy mondják te vetted be."Én nem vagyok orvos, nem is értek hozzá , nekem nem is kell...ezt nem én szúrtam el, én csak szedtem azt és úgy ahogy a doki mondta és leírta...az ő felelőssége!
"Ezzel csak az a baj mindig a beteg vállalja a kockázatot. Nálam is ez volt felírta a Scippa nevű gyógyszert, azt mondja ez egy kedvjavító és majd jobb lesz.
30mg Mitrazapine/Scippa 10mg (SSRI) 2 antidepresszáns együtt.#26117Árpi001
Másra nem tudok gondolni, 3 éve ez miatt egy pokol az életem.
Alvásom borzalmas, 10 óra alvás után is úgy érzem magam mint akin átment egy tehetvonat stb. Ez így nem élet csak szenvedés, így jó lenne megtalálni mi is okozza ezt.Csak hát az a baj már az alvás zavar mellé sikerült egy xanax függőséget összehozni.
Nappal el voltam én nem volt baj, csak az alvás mellé kellet valami tunningolás.
Most az agyam is olyan ködösen működik, olyan nehéz koncentrálni.(Igen, most már megfogadtam megkeresem honnan ered a probléma)
Vitamin hiányom nincs, szedek Scitec Mega Daily One Plust, Omega 3-at is szedek így mondhatni tápanyagokat pótlom. Nem iszok alkoholt, nem drogozok, nem dohányzok.
Csak ettől jobban nem tudok többet belerakni az alvásba, magnézium+
/citromfű teát iszok de még se jobb. -
carl18
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Hát ez szomorú, úgy láttom te esetedbe is lassú lesz a gyógyulás.
Azért ez durva, ha valóban ez történt már a puszta gondolat is ilyesztő.
Ez alapján a gyógyítás se úgy alakul ahogy az ember azt várja.
Én is szedtem szteroidot az orromra de csak 5 napig, medrod 32 mg volt a gyógyszer pontos típusa.Úgy láttom a te esetedbe nem mondhatják a korházba hogy "katona dolog" kihevered.
Mert műtét után szerintem még jön a rehabilitáció/gyógytorna stb.
Na meg így hogy nem tudsz dolgozni egy bevétel kiesést is okoz ami több oldalról is probléma. Számomra az brutális 2023-ba itt tart az orvoslás, hogy így félre tudnak embereket kezelni mikor már majd nem minden eszközünk okos.

Vagy ez hogy működik, valaki be kerül egészség ügybe dolgozni és munka közbe tanul meg dolgozni még ha ez járulékos veszteséggel is jár?#26112Árpi001
Radics Peti nem olyan rég rakott fel videót, az ö esetébe alvási apnoé volt.
Én is gondoltam lehet valami ilyesmi van nálam is, valami alvás zavar de abból is több féle létezik. Nagyon kíváncsi vagyok lesz-e eredmény ultra hangnál, esetleg a gyógyszerek tették-e tönkre valami szervem?
-
carl18
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos ez feltűnt nekem is, vagy megy a ember magánorvoshoz ami igen drága mullatság ami tb alapon jár meg vicc. Oda állitok és lesnek minek van ez itt, azt mondja makk egészséges stb. 3 éve szúr a bal oldalam, azóta nem foglalkoztak vele.
Csak ha így lehet következmény nélkül embereket gyógyítani, akkor ez is olyan alapon megy. Írok fel egy gyógyszert, beveszed oszt vagy megmaradsz vagy nem.
#26107weiss
Apunak ugyan itt volt 1 hónapja epekő műtéte, volt egy kedden és még egy szombaton a komplikációk elháritására. Azt mondta a dr kis műtét volt, semmiség.
Aztán kiderült apámon 6 lyúk van és hogy keresztbe fel van vágva a hasa.
A másik azt mondta persze hogy lassan gyógyul ez nagy műtét volt.
-
carl18
addikt
válasz
IO.sys
üzenetére
Csak én indulás elött telefonáltam, mondtam mindent kijött a suicid hajlam és ilyen gondolataim vannak. Oda mentem, fél óra után elöjött a "DR nő és még engem vont kérdőre minek mentem?
Ha tudom hogy ez van oda se megyek.
Meg elkezdett lebaxni hogy 100 szem xanax a öngyilkosság, meg aki öngyilkos akar lenni az megtalálja a módját. Döntsem el élni akarok vagy meghalni stb.Sajnos alvás zavarom van és ezt néha meg kell tunningolnom 0,5-1mg xanaxal.
De most én erről nem tehetek.De mindegy is, legalább már tudom ide Karcagra csak akkor menjek ha már halálomon vagyok. De lehet jobban járok ha vonat alá fekszek.
"Tavaly én is voltam betegszállító" Napi bejelentéssel, 4500/day nagyon megérte.

-
carl18
addikt
válasz
Árpi001
üzenetére
Csak jeleztem suicid gondolataim vannak, erre fel úgy lebasztak pislogtam mint hal a szatyorba.
Oké gondjaim vannak, de valami féle empátiát elvárnak.
Depresszió és szorongásom van.Tartom magam ahogy tudom, csak fura érzés ahonnan az ember a segítséget várja ott rugnak rá nagyot.
-
carl18
addikt
Üdv!
Az normális ha valaki korházba valakit lekezelően kiosztanak.
Voltam ma mert voltak tűneteim, oké papírokat oda adtam sürgősségire mentem.
Fél óra után jött egy dr nő és úgy ki adta az útam, mit keresek én ott minek mentem oda.
Ha meg akarok halni ne 10 xanaxot vegyek be hanem 100-at.
Meg én mártirkodok, aki meg akar halni az talál rá megoldást stb.
Döntsem el mit akarok meghalni vagy élni, és ezt mind flegma hangnembe.
Egy biztos többet nem fordulok segítséghez, úgy látszik az ember csak magára számíthat.
-
carl18
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Fel lett jelentve, papíron van nyoma stb.
Csak úgy szomorúnak találom manapság hogy járjon el valaki valahova szórakozni, ha valami drogos/alkoholista betalál és helyben hagyhat következmény nélkül.Csak úgy ez alapján ha valaki felmegy szórakozni a éjszakába 3-an haverok, se elegek főleg ha egy 6-10 fős társaság köt beléjük és verik meg őket.
De ha így el lehet verni embereket, akkor mi értelme a rendőrségnek?
Akkor úgy meg szabad verni embereket hogy 8 napon belül gyógyuljon?
Mert sajnos vannak olyan helyzetek amiket nem lehet szóba megoldani.
Egy exrendőrrel beszéltem a kádár rendszerből, és ő mondta ő annak idejék úgy elverték ilyet mint a lovat, akkoriban azért tudta sok ember hol a helye.
Most meg a hírekbe is sokszor látni, valami gazdag belőve csinál egy halálos balesetett de egyjó űgyvéd kimosa a bűnből. -
carl18
addikt
Üdv!
Gondoltam írok, hiszen kíváncsi vagyok egy távoli haverom esete milyen jogszerű.
Szombaton oda volt szórakozni haverjaival, kicsit ittas volt elment wc-re és rányított 3 drogosra akik szívták fel a cuccot és rá kiabáltak takarodjon ki.
Ő nemet mondott és mondta ő csak wc-re akar menni biztos nem fog ki menni.
2 másodperc nem telt el és neki ugrott a legerősebb, azt mondta ideje se volt reagálni.
Védekezett de olyan erővel ütött még emlékezett kiesése is történt.
Haverjai rá találtak, tettek feljelentést és kiderült 8 napon belül gyógyul így csak könnyü testi sértés és elméletileg a drogos nem kap érte semmi extra bűntetést.
Drog tesztet nem csináltak, mert a rendőr szerint az bizonyítani is kell.
Szóval ebből a esetből ki indulva manapság ha valaki összever valami kigyúrt szteroidos idegbeteg a wc-be ennyivel megússza?
Láttam képet az emberről aki tette valóban egy nagyon ízmos ember "C-Type"
Persze én mondtam jó hogy meg tette a feljelentést, mert ha legközelebb hasonló ügye lesz akkor nyilván halmozódik és látják csinált már ilyet.
. -
carl18
addikt
válasz
inf3rno
üzenetére
Ilyen mini agressziv kutyák engem is kergettek bicóval, de ha nagyon felbaxom magam leszállók a bicóról és én kergettem a kutyát. Még megértem ha egy nagyobb kutyát félsz, de egy tacskó azért nem egy veszély forrás.
Mivel a gazdája nem nevelte ezért védik a területüket, esetleg ha annyira zavar beszélj a gazdájával.
Persze számit a vérmésékletet, ha higadt ember vagy akkor az agresszió nem a te megoldásod. -
carl18
addikt
Üdvözlettem!

Szóval érdeklődnék itt Jog és jogszerütlen munkavégzésről. Van egy gyár ahol most dolgozok, és sajnos mostanság a túlórával nagyon elszáltak. Annyit tudok munkaidőkeretben vagyunk, a héten rendesen 5 napot dolgozunk. De neekm kiirtak kedd-szerda-csütörtök túlórát, azaz a héten 52 órát dolgozok papiron.
A másik gond reggel 6:00-tól este 18:40-ig kellet maradni. 20 percet a túlrón belül is túlóráztunk amég még jobban felháboritó.
Tudtommal eleve 3X12 órázás kötelező lenne egy pihenő napot biztositani, de igy a gyárban nem igy van.
A legnagyobb gond hogy 100+-km-ről járok be, Sajnos mostt is este 20:30-ra érek haza a céges busz ilyenkor ér haza. Reggel 3-kor kellek , eleve a 8 óra pihen/alvás időm sincs meg. Semmire nincs időm, alszok nagyjából 5 órát és már mehetek is vissza oda ahonnan jöttem.
Sajnos ez igy elégé borzalmas, és tényleg nem akarom itt megrokkani fiatalok meg beleörülni. Ezért is érdeklődnék ez igy mennyire jogszerü? Ha ki tudnám magam pihenni még elmenne a dolog, de igy hogy kimerülten kell csinálnom kialvatlanul már tarthatatlan az állapot.
Privátba bármilyen kérdésre válaszolok.
Na megyek aludni, reméljük a holnapi napot is túlélem a rabszolgatelepen

-
carl18
addikt
Üdv!

Nos történt nem olyan rég egy nagy hiba egy régi barátom vállakozásába.
Ö kért meg engem hogy nézzek már utána szóval leírom a történetett.
Szóval manapság valóban nehéz jó dolgozot találni és a példa amit erre írok a bizonyíték rá,Szóval egy élelmiszer boltja van ismerősömnek és az ott dolgozó kb 1 éve emberek egyike elég szépen hibázott. Szóval már volt több panasz, köztük én is hogy a pultos csaj nem tud számolni, rengeteg félre számolás volt. Mikor+ mikor - , de most csinált egy komolyabb galibát.
27% áfa helyet 18% áfát írt be a gépbe, persze a főnök teljesen kiakadt mert így a Nav azt hiszi ő akart csalni.Szóval ilyen esetbe mit lehet tenni? Rengeteg terméket 18% áfával számolt, és a könyvelő szolt ennek az ismerősömnek hogy nagy galiba van. Ha ő nem szól még most is csinálná a galibát a csodás eladó nő, persze ezek után többet nem is engedik a kasszába.
Ilyet esetbe nem lehet át terheli arra aki a hibát okozta, vagy minden esetbe a vállalkozó szív akkor is ha az ott dolgozó hibázott?
Csak én jártam több munkahelyen és mindenhol kifizetették a kárt az ott dolgozóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos "Change Email van" De nincs jelszó vissza állítás.
Itt a Hirdetés egy városombeli ember csaptak be és ő adta fel nevükbe a hirdetést. (Naív volt) és Elhitte az állásadónak, így mindenki ezen keresztül a személyen lett értesitve.
. Köszönöm nem.

Ha tudom hogy ez van oda se megyek.