- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Ok, köszi a választ, asszem egy életre megtanultam. Visszaviszem jótállással, persze el fogom mondani a szervizben, mi történt. Ugyanakkor az is tény, hogy a gyári cd-n lévő szoftverrel végeztem a frissítést, az én felelősségem mellett a gyártóé is ugyanúgy felmerül. Mindegy, most már kidühöngtem magam, meglátjuk mi lesz. Ha se a jótállás, se a szerviz nem játszik, veszek egy újat.
-
Razor1
aktív tag
Sziasztok!
Vettem a gépembe
Gigabyte B75M-D3V lapot
i3 3220 procit
2x4gb corsair ddr3 ramotbeszereltem, minden frankó, pöccre indult a régi win7-el. utána csináltam egy bios frissítést a gigabyte @bios szoftverével (hogy minek azt már én se tudom), ami rendesen végigfutott, írta h kész és restartoljak, de azóta se hang se kép. bekapcsolom a gépet, egy másodpercre felpörögnek a ventik, aztán megáll. utána hiába nyomom a power gombot, semmi reakció. ha kikapcsolom a tápot és vissza, akkor bekapcsoláskor megint felpörög egy pillanatra a venti. próbáltam lehúzni mindent, csak egy ram modullal, a helyzet ugyanaz. cmos reset volt elemkivétellel, eredmény ugyanaz. van vmi tippetek, vagy vigyem szervizbe a deszkát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest