- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A15 5G - válts belépőt!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-bh-
aktív tag
Azon kívül, h drága, nem sok értelmét látom a ddr3-nak...bár nálad lehet, h fog némi plusszt jelenteni a video-kódolásnál...
Viszont szerverezhez (legalábbis, ha nyilvános, és sok lekérérs van) akkor inkább a sok ram jönne jól...de a 4magos cucc sem hátrány. Persze csak ha fejlesztéshez vmi Wamp-server és tsai-t fogsz, oda elég az is, amit néztél.
Szvsz vmi X4est vegyél, akár a legkissebbet (jól jön a 4mag - és egy ha még kicsit megcibálod..- de erről majd vmi AMD-szaki biztos többet tud mondani - én főként Inteles lapokkal találkozom...), és 4giga DDr2-es lapot rammal.
Amúgy sokan dícsérik a Kingmax DDr3as ramjait (ár/érték arányban jók); a SuperB460 ennyiért meg BestBuy kategória - szerintem. -
-bh-
aktív tag
Gondolod, h a DDR3as memókkal jobb lessz?
Mondjuk a 785G-s a legújabb ezek közül, én azt venném - persze ez attól is függ, h a procid, ami van, van-e benne DDR3-vezérlő...(cuccaidnál nem látom...) - meg persze kell hozzá egy készlet ram is.
(előző lapodnál nem lehet, h "csak" ram-problémád volt?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpársportok
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Programozás topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest