Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csabili74 #8048 üzenetére
Oké, értem ebből a szemszögből is, de..
bugyuta példa jutott eszembe:
meg akarsz venni egy hat sebességes kéziváltós új autót. Úgy reklámozza a gyártó, hogy 6 sebességet tud. Azt nem fogják neked vásárlás előtt elmondani, hogy nem tudod egyszerre mind a hat sebességet használni. Berakod kettesbe, nem tudod egyszerre használni a hármas fokozattal. Meg van határozva, hogy egyszerre hány ebesség működhet.
Valami ilyesmi a helyzet ezzel a sata kiosztással is. Meg van határozva, hogy az adott chipset-nél egyszerre hány csatornát használhatsz, csak itt nem egyszerre egyet, hanem többet.De tényleg értem azt, hogy mi a problémád ezzel, és általános felhasználói szemmel egyet is értek veled. Picit kockább szemmel nézve, ez ilyen
Amúgy én is fogok venni egy olyan bővítőkártyát, el is mentettem a linket -
Xoremion
újonc
válasz
csabili74 #8041 üzenetére
Azért nem látja a HDD-ket a géped, mert a második M2-es slot a 2-es és a 3-as SATA portokat használja, tehát a HDD onnantól kezdve, hogy mind a 2 M2-es foglalatod foglalt, csak a 0-ás és az 1-es SATA portokba működnek.
Gyártó oldalán a kézikönyvből ezt ki lehet hámozni, bár aláírom, hogy kicsit ocsmány, hogy csak abból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest