Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Darth11 #7131 üzenetére
Lehet hogy ezeket nézted már, akkor tekintsd tárgytalannak:
BIOS Peripherials>HD Audio Controller Enabled legyen.
Windows (ha az van) Eszközkezelő>Hangbemenetek és -kimenetek>Hangszórók (Realtek Audio) ott van-e, és a Tulajdonságokban jelzi, hogy rendben működik.
Nálam a Start menüben van olyan, hogy Realtek Audio Console, ha van ilyened, akkor meg kellene nézni a beállításait.
Nagyon abszurdnak tűnik, de nincs esetleg nullára állítva a kimenő hangerő?
Eltérő esetben én hardveres problémára tippelnék, de annak a megoldását nem tudom. -
Floyd80
addikt
válasz
Darth11 #7117 üzenetére
Ugyanez a konfigom, BIOS-ban nincs sok esély az offset-tel pontosan belőni, főleg ezt a 3-as szériát. A 2600X-nél még működött, hogy a BIOS-ban a normal feszültség módban nem kapott annyi feszt mint auto-n, hűvösebb is lett, meg az offset-tel is lehetett játszani, 3600-nál nem sok hatása van valamiért. De érdemes normal-on hagyni a BIOS-ban.
1.2875-re állítottam Ryzen Masterben és 4.1 és 4.2-es allcore profilom is van, amiket használok.
HW infóban nekem nem megy fel 1.38-ra (nem a max. értéket látod, amikor még nem engedélyezted az 1.2-őt?), szintetikus tesztben felugrál 1.3-ra, de game alatt 1.27-1.28-at ír ki az OSD.
Valahogy biztos be lehet állítani, hogy az RM elinduljon a windows-zal, én annyit szoktam, hogy játék előtt elindítom és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged