- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7512 üzenetére
Kína sorba tiltja be,azért szabadulnak a vgától,de kinek kell egy ilyen kártya?
-
TIT
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7506 üzenetére
Amit a lap és a ház oldala közé kell tenni,hogy ne legyen zárlatos a lap,mondjuk ezt a házhoz adják,nekem csak 2 volt,más házhoz többet adnak.
Nekem a menüben szokott lenni 500-1000 fps,akkor jön is a coil wine.
Visormail: Nekem RX-580 és 3600,azért nem izgatott az.
Most olvastam,hogy ebben a negyedévben rendeződhetnek az árak. -
Visormail
addikt
válasz
GypsFulvus2 #7509 üzenetére
Ja még előtte kéne?
Hát úgy nem biztos.
-
ricsip
addikt
válasz
GypsFulvus2 #7506 üzenetére
AMD Agesa:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/AGESA [link]Gyakorlatilag a zárt kódú firmware, ami az Amd processzor alacsony szintű kezelését végzi. Az alaplapgyártók csinálnak hozzá valamilyen csicsás körítést, és te ezt tudod letölteni mint bios update-t, de a lényegi rész a beleépített agesa-ban van. A cpu-z nem csak azt mutatja meg, adott alaplapon milyen verziójú bios fut (ami ahany alaplapgyártó van a piacon, és amennyi moddeljük van, mindre más-és-más), hanem abban a verziójú bios-ban konkrétan milyen amd agesa szoftvet fut. Ami viszont egységes az összes alaplap gyártó és model között, ha az agesa verzió megegyezik.
-
TIT
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7502 üzenetére
Komolyan írtam a 12 órát,nekem a kábelrendezés volt másfél óra úgy,hogy nem lett jobb,gépet meg össze se raktam kompletten de ellehet vacakolni vele rendesen.
Asszem igen az ssd-nél.
Neked van távtartó a lapnál?
Mondjuk ez inkább házfüggő,mert nekem nincs csak 1 felhasználva.
Hát igen a felső ssd rossz helyen van mindenképp,nemtudom ezt hogy gondolták a gyártók,nekem mondjuk 3,5-ös van. -
TIT
veterán
válasz
GypsFulvus2 #7500 üzenetére
12 óra alatt végeztél?
Lehet nekem is annyi lenne.
Azért az F30-at tedd fel,afelett nemlényeg mert inkább az 5xxx-re mentek rá.
Nekem is ez a lap van,a boot elvileg gyorsabb a frissebbeknél,vagyis F30-nál már jó,a beállításokat meg mentsd el mert minden biosupdate-nél töröl mindent,régen nem csinálták. -
Floyd80
addikt
válasz
GypsFulvus2 #7497 üzenetére
A BIOS update-hez, F35-nél tart, az F33g beta verzió.
Ha nem tapasztalsz rendellenes dolgokat, akkor sok értelme nincs feltenni, de amúgy nyugodtan használhatod a legújabb verziót, legfeljebb visszarakod a régit.
-
ricsip
addikt
válasz
GypsFulvus2 #7497 üzenetére
Sajnos csak angolul:
https://youtu.be/BR1AHvkVZxA
https://youtu.be/xY-5pagqG2k
https://youtu.be/a2GGSb18Zqs -
04ahgy
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #2923 üzenetére
Ha RAID-ben voltak másik lapban, de ebben nem akarod RAID-ben üzemeltetni, akkor semmit nem kell állítani a BIOS-ban, magától nem fog rájönni, hogy ez tömbbé volt avanzsálva. Ismeretlen partíciót fog rajta látni a telepítő, azt meg törölni, formázni kell a szokásos módon.
(#2924) simi762: Azért hibrid, mert nem grafikus, ugyanúgy néz ki, mint a sima BIOS. Igazából csak a 2,2TB-os kötetekről való bootképességet jelenti.
(#2925) PyroxHu: Az előlapi jack érzékelés letiltása valószínűleg megoldja a problémát.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest