- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59747 üzenetére
A blu tack szerintem nem erre van, azzal a basszust szokták feszesebbé tenni.
Várjál, a szövetlapkád nem az a kb 10 cm átmérőjű, egyik oldalán szivacsos, a másikon inkább szövetes kör alakú lap? Vagy a sokkal kisebb sűrű filcanyag?
Nem gondoltam, hogy leveszed a párnát. A nagy lapka fullra takar mindent és "külsőleg" a szürke ovális párna alá gondoltam benyomkodni, de még a párna fekete szövete fölé. Tehát ehhez nem kell szétszedni semmit. -
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59749 üzenetére
Ja bocsi, valamiért azt hittem Omni SHP-600-ad van, (azon is van mit csillapítani). A Pionál most hirtelen nincs ötletem, de pár nap múlva lesz.
De kb hasonló felépítés lehet a Pio is, tehát ha kevés egy lap akkor sűrűbb anyagban kell gondolkodni. -
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59751 üzenetére
Oké, nyugodtan. A Superlux feket hordozós zacskójához hasonló anyagra gondolok, vagy bútorokhoz használt hátlapszövet.
Vagy pamut pólóanyag, csak az szeret összekuszálódni mert nincs saját tartása. Ezért csináltam fűkaszadamilból keretet és kivarrtam rá a pólóanyagot.[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59761 üzenetére
Aha, nálad van a gond. Nálam nem sziszeg ennél semmi. Bizonyos frekvenciákat nem tolerál a fejhallgatód. Lehet akár gyári hibás is, de előre inkább nem idegesítelek. Más is meghallgathatná akinek van Pio-ja.
Sőt, egyelőre ne idegeskedj, lehet a lejátszód nem adja ki jól a hangot. Variálgatni kellene a lejátszókat is, máson meghallgatni a Pio-t. Ne telefonokról inkább számítógépről.[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59761 üzenetére
Nem sziszeg,nálad van a hiba.Az "sz" betűt lehet hallani ahogy kiejtik,de nem zavaró.A Pio-val is próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59765 üzenetére
Nem használom,de van.Inkább az AVA400-ra és a HD330-ra vagyok ráállva.Nagy melegbe a PX100 II és a V-Jays a barátom.A Pio-nak is jó hangja van(hallod Samtya? ),nekem túl zárt.Azt hiszem én ezentúl csak nyitottat fogok venni.
[ Szerkesztve ]
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59768 üzenetére
A HD 681 nem zárt. Minimum félnyitott. Bocs, félreértettem.
Spíler, tudtam, hogy jönni fog a paráztatás.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59773 üzenetére
Van sok leírás,teszt a 662 EVO-ról,keresgélj és olvasgass,akár itt a topikban is.
[ Szerkesztve ]
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59782 üzenetére
És másik fejest nem hallgattál,hogy melyik tetszik?
-
Samtya
senior tag
válasz Uzsidoboz97 #59782 üzenetére
Ezek szerint szerencsére jó a fejhallgatód. Esetleg a zenelejátszó programban is el lehet valami állítódva. Vagy a lejátszóeszközök tulajdonságainál, vagy az audio driver beállításainál nincs rátéve valami effekt? Bár ha telefonról is ugyanúgy szól, akkor furcsa.
-
Spíler
őstag
válasz Uzsidoboz97 #59784 üzenetére
Ez a HD651,edigital nem hiszem,hogy forgalmazza,muzikernél van.Nekem volt,semmi extra,lapos mondhatni kiegyenlített hang,nagy szorító erő.
Nem a HD661-re gondoltál? Az se sokkal jobb a 651-nélNem hallotta valaki? Most egész jó áron van.Azt hiszem
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
válasz Uzsidoboz97 #59797 üzenetére
Nem hallottam még 662-t, nem tudom mennyire sziszeg.
-
törölt tag
válasz Uzsidoboz97 #71926 üzenetére
M40x-et hallottam, gyorsan le is vettem a túlzásba vitt basszusa miatt. Állítólag párnát kell rajta cserélni, de hogy az mit csinál a hanggal, azt nem tudom, na meg boltban próba közben ez kevésbé megoldható.
Nekem ebben az ársávban a Shure SRH440 sokkal jobban bejön hangra, anyagminőségre/tartósságra viszont nem a legjobb a hírek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz Uzsidoboz97 #71954 üzenetére
Fele bejáratás fele megszokás, mindenképp érdemes járatni.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
woldy
csendes tag
válasz Uzsidoboz97 #71954 üzenetére
Már több mint fél éve használom. Én megszerettem, tényleg kényelmes, simán van olyan, amikor 10-12 órát is fejemen mard munka közben.
És érdemes persze bejáratni, de be fog ő járatódni magától is -
ribizly
veterán
válasz Uzsidoboz97 #79284 üzenetére
Utcára (amennyiben rendesen körülnézel mindenhol) a Bose QC25 egy remek választás. Ha nem kell aktív zajszűrés, akkor ezek jöhetnek szóba, mert kényelmesek és mobil eszközről is jól hajthatóak:
Audio-Technica ATH-A500x (bár ez kicsit lehet már ráül a fülre)
Audio-Technica ATH-M30x | M40x (40-ben kicsit több a mély, meg elég kicsi a fülpárna)
Cooler Master 751/752
Yamaha HPH-MT7 (bár ez a fejen kicsit bumszli)Természetesen ezeken kívül is vannak jó fejesek (többiek majd biztos ajánlanak még ezt azt), de ezeket tartom utcára is használható fejeseknek (elsősorban a QC25-öt ). Az M30/40x-nél én mondjuk helyből cseréltem a fülpárnát, amivel nőtt a kényelem, de a hangzás kicsit elmászott.
[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
kromatika
veterán
válasz Uzsidoboz97 #79284 üzenetére
+1 a Yamaha HPH-MT7-re.
-
Gzula[HUN]
őstag
válasz Uzsidoboz97 #91267 üzenetére
Omnitronic SHP600. Vagy valamelyik nyitott/félnyitott Takstar, de azok közül csak a 681 EVO-t ismerem, az már inkább mély kiemelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest