-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
válasz
kurucz24 #87888 üzenetére
Talan NAD Viso HP50, ami pont a keret körül van, az is melegebb, testesebb hang jó térrel, legalabbis zarthoz kepest. Mondjuk ha jol emlekszem nagyreszt műanyag, de amennyire emlekszem, nem nagyon panaszkodnak meghibasodasra, nincs gond a minoseggel. Inkabb a kenyelemmel szokott gond lenni egyeseknel, de ez mas fejesnel is ugyanugy előjöhet.
-
Dorien
veterán
válasz
kurucz24 #87669 üzenetére
FYI: Lanszelot jó eséllyel a brit királyságba szakadt hazánkfia, így nem fog bemenni egyik magyar üzletbe sem hallgatózni. Amazon.co.uk készletről kell ajánlani neki valamit, amiről számos pozitív Youtube teszt van és még egyetlen negatív vélemény sem érkezett, és nem is lelhető fel az óperenciás interneten innen és túl... Szerintem egyébként a Szent Grált keresi, feltéve, ha az Amazon UK tartja készleten.
-
Rogiii
aktív tag
válasz
kurucz24 #87621 üzenetére
Szia!
Én rendeltem 2 hete. Akkor 119E+ posta volt. Magyar pénzben 48000ft-ra jött ki. 2 nap alatt itt volt. Nem bánom azt a pár eurót, mert szerintem még úgy is megérte.
Most egy Topping DX3pro-val hajtom. Nagyon tetszik a hangja.
Jó tere és felbontása van, elég kiegyenlített bár én enyhe V karaktert felfedeztem benne.
Jó feszes mélyei vannak és a magas hangokat sem mossa össze szerintem elég részletes a magas tartományban is.
A közepek is jók nem lógnak rá a mélyekre.
Szerintem ennyi pénzért aki nyitott fejest keres, erősen ajánlott meghallgatnia. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
kurucz24 #87621 üzenetére
Tavaly BF-kor volt 116€+posta, utána pár napig 99€+posta. Én utóbbi alkalommal rendeltem, az összesen 116€volt, kicsit több, mint 43ezer HUF-ra jött ki. Vasárnap este rendeltem, kedd délben már nálam volt. Pár napja 120€ volt, akkor rendelt már "valamelyikőnk", 2 nap volt neki is a posta. Elmúlt 1 évben 99€+posta alatt nem láttam. Általában ilyen 116-144€-ra akciózták, lejjebb nem ment. Legalábbis Amazon.fr-on. A .com-on volt már olcsóbb is, de arra még akkor rájön a "sarc".
"Fejhallgatóról tud valaki hasznos infót?" - Kereső a barátod, írtunk róla sokat. Nekem egyik (ha nem, A) kedvencem. Ha "behal", veszek másikat.
-
aerosmith
őstag
válasz
kurucz24 #87370 üzenetére
Akkor egy flat karakterisztikájú monitor fejest érdemes nézned (meghallgatnod) hogy az mennyire tetszik. Annak nincsen kiemelve a mélye se a magas, hanem közel egyenletes, nem dübörög a basszus és a magas se szúrja a füled.
Azt is érdemes eldöntened hogy nyitott vagy zárt kell. A nyitottakra azt mondják hogy nagyobb a hangtér, mintha egy nagy koncertteremben ülnél, cserébe behallatszik ha a szomszédok kalapálnak vagy a gyerekek üvöltöznek. És természetesen teljesen kihallatszik amit hallgatsz ami zavarhatja a többieket. Tömegközlekedésre, irodába nem ajánlott.
A zártba nem hallatszik be-ki semmi cserébe lehet hogy kisebb a hangtér (de van olyan zárt is aminél ez nem így van).Ja és TVs zenehallgatás miatt szerintem kell venned hozzá egy jack hosszabbító kábelt 2m körül, mert mostanában a legtöbb fejest 120-150cm kábellel szerelik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest