- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FoLey-v #5246 üzenetére
Játszol egy hetet, jófej vagy és legalább 5 ilyen ismerősöd lesz. Meghívnálak én is, de csak premiumom van.
Viszont FFA-téren standard is elég jó, duelezni egy kis idő után úgyis csak friend list-ben lévőkkel fogsz, esetleg duel pickup-on - de ott megint van meghívás. tdmpickup / ctfpickup-on is játszhatsz standarddal, csak !addup előtt meg kell kérdezni, hogy van-e, aki tud invite-olni; 99%-ban tudnak.
A CA az meg ugye nem Quake. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FoLey-v #5239 üzenetére
Tovább finomított balance, jobb netcode, komplett & nyilvántartott statrendszer, új mapok, még jobb testreszabhatóság - és nem utolsó sorban játsszák is; mindenféle kupák, LAN-ok, FACEIT, 125 fps, levelup, stream-ek, IRC-csatornák szép számmal, népes pickup-ok, etecera.
-
FoLey-v
addikt
válasz
FoLey-v #5198 üzenetére
Megvettem az utolsó darab volt,de 4500ft és úgy webshop árban lealkudoztam 3100ft-ra,mivel nem szolnoki vagyok és nem akartam rendelni.
Véleményem erről,első neki futásból nagyon megvagyok vele elégedve 2mm vastagság engem nem zavar.
7 éves zselés egérpad és Gigabyte helyetesítő egér pad után újra nyeregben vagyok Quake 3-ban,de bármelyik FPS játékban is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Napelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest