-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mindfreak
őstag
válasz
Joe bácsi #1522 üzenetére
A lézer egerekkel általánban az a probléma, hogy gyors mozgásokat nem tudják lekövetni, teszik ezt számomra ismeretlen okból (...), esetleg, mert érzékenyebbek a felületre, és csak spéci egérpadokkal müködnek rendesen. Steelpad 5L meg SX-el állítólag jól müködnek, én sajnos még nem próbáltam. De a legfontosabb, hogy egy lézer egér semmivel nem jobb vagy pontosabb egy optikainál, és ebből kifolyólag nem is igazán érdemes kísérletezni vele...
Egérpadból én szövetet használok, mert elötte évekig 200 Ft-os Tescost használtam és megszoktam a szövetanyag súrlódásából következő ellenállást. Müanyag padot is használtam (Steel 4D és S&S), ezek számomra nagyon csúszosak voltak.
A Razer DA, szerintem egy nagyon jó választás, bár azt javaslom, hogy mindenképp fogdosd meg őket, ahol lehetőséged van rá, pl. MediaMarkt-ban, mert mindenkinek más a kényelmes. Nekem pl. a DA kicsit rövid, mert hosszú újjaim vannak, a Diamondback meg túl lapos. Ettől függetlenül mindkettő nagyon jó egér, nagyon jó optikával!
-
-
-
whYz
őstag
válasz
Joe bácsi #1513 üzenetére
én ezt teljes mértékben felfogtam
nem megy rajta és kész, én csak azt mondom, hogy ez nem feltétlen a színe miatt van... nekem pl akkor volt vele gondom amikor tul kicsi volt a lod és ez akárhogy is vesszük az egér és az egérpad hibája is
egyszerűen vannak olyan kombok amik valahogy nem stimmelnek össze
pl g5 icemat vagy ikari 4d vagy ikari corepad és még sorolhatnám és ezeknek a értéke meghaladhatja a 30k-t de ez nem változtat a tényen, hogy nem passzolnak össze
én is inkább egy qck-t ajánlanék azzal legalább nem buksz annyit ha nem tetszik az egerednek -
mindfreak
őstag
válasz
Joe bácsi #1513 üzenetére
Ha a Steelpad 4D-n eddig nem müködött akkor ezekután se fog valószínüleg. Ha nem akarsz 200 Ft-os Tescos szövetegérpadot (ami nem is olyan rossz mellesleg), akkor esetleg megpróbálhatod a Steelpad QcK-t, ami háromféle méretben kapható és egyáltalán nem drága. Viszont nagyon jó felülete van. Ha van lehetőséged elötte kipróbálod, hogy biztos müködik-e vele az egered. Sajnos professzionális egérpadok 99%-a fekete, legyen az SS, Razer, vagy bármi. Esetleg mintásat kapsz, de az is csak fekete alapon van.
-
whYz
őstag
válasz
Joe bácsi #1506 üzenetére
szép lenne ha közelítene az egered a középkategóriához... max pár évvel ezelőtt
képzeld nekem is van egy belépőszintű wireless egerem(persze kicsit jobb mint a tied) és kipróbáltam.................. az tényleg érdekes lenne ha egy 1 mm vastag kis műanyaglap korlátozná valamiben is az egeret vagy annak kapcsolatát a géppel esetleg az elemeket vagy valamiben az optika be/ki kapcsolását
főleg mivel ez a kis lap az egér alatt van és nem az egér és a gép között legalábbis nálam de akkor már sokkal nagyobb akadály lenne mondjuk az asztallap vagy esetleg a valamivel vastagabb szövet(?) pad, viszont lehet, hogy nem
arra gondolok, hogy a steelseriesnél valami rádiójeleket korlátozó anyagot építettek bele a padodba, de csak a tiédbe és szerintem jelentsd fel őket!
szóval nekem működik wireless egérrel... működik vezetékes egérrel, lézeres egérrel, gamer egérrel és sima mezeivel is és ezeknek mindenféle kombinációjában
valószínüleg még mindig nem a pad színável lehet a gond, esetleg a felülettel vagy az optika tisztaságával, egér merültségével egér elhasználódásában és még rengeteg egyéb lehetőséggel
"h. MINDEN EGÉR MEGY MINDEN PADON" azt már az előzö hsz-ben leírtam h csak egy reklámfogás mivel ilyen nem létezik... ha nem megy pont a te egereddel az lehet azért mert nem arra fejlesztették vagy mittomén de valószínüleg nem a gyártót kell okolni azért mert a te [tényleg nem gamer és alsokategoriás wireless] egeredet nem tették bele a tesztelendő egerek listájába mivel 100% hogy én se tettem volna bele és ez így van jól -
mindfreak
őstag
válasz
Joe bácsi #1509 üzenetére
A szövegből rosszul vettem le a dolgot, úgyhogy ebben nem volt igazam. Ezért elnézést is kérek! A korkülönbség dologgal nem te vagy az első aki előjön, nem igazán értem, hogy ez miért fontos? Érdekes módon nekem nincsenek problémáim a gépemmel, tökéletesen müködik, ha bajom van pedig nem az az első, hogy PH! forumra rohanok és kérem a kisköcsögök véleményét, hanem megpróbálok magam rájönni a dologra, elvileg én vagyok idős, a bölcs, a tapasztalt... ugyebár...
Mellesleg: egy gamer egér valószínűleg nem csak a játékokban nyújt jó teljesítményt és kényelmet, hanem más felhasználáshoz is... érdekes azokkal nincs semmi probléma, ha ezt nem tudod elfogadni, akkor be kell, hogy érd a gagyibb termékekkel, amik nem fognak olyan jól müködni, de ezt már elöttem más is elmondta.
-
mindfreak
őstag
válasz
Joe bácsi #1498 üzenetére
A Logitech szar? Gratuálok. Szerintem ezzel a véleménnyel egyedül vagy! A Logitech egerek érdekes módon minden szinü, szagú, anyagú és méretű padon tökéletesen müködnek ellentétben a Te 5000 Ft-os SZARoddal, ami csak vízeséses egérpadon akar müködni... (lol.) Egyáltalán minek jösz ide szétoltani mindenkit, ha úgyse érdekel senkinek a tanácsa, véleménye?! Véletlenül sem fordult meg a picinyke agyadban, hogy mivel senkinek semmi baja nincs az egyszínű egérpadokkal csak NEKED, akkor bizonyára nálad van a probléma?
-
whYz
őstag
válasz
Joe bácsi #1498 üzenetére
a gyártók mindig ugy hirdetik, hogy a padjuk az összes egértípushoz jó viszont ez kivétel nélkül kamu...
a logitech nem szar mint márkanév viszont a nagy cégek is gyátanak belépőszintű pl egereket és amit te használsz az bizony az. egy ilyen egértől tényleg ne várj sokat de legfőképp ne akadj ki azon, hogy nem ment egy padon amit nagy valószínűséggel nem egy logi alsokategóriás wireless(!) egérrel teszteltek... -
whYz
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Joe bácsi #1493 üzenetére
Akkor sem okés az egér. Ha kiakad a fekete padon akkor bajos. Ennyi. Egy jó rágcsáló nem csinál ilyet
Ajánlom figyelmedbe őt. Sztem a világ egyik legjobb egere!!! Max egy másik Razer győzheti le
Ilyenem van nekem is. A gépem kedvenc alkatrésze... Mindegy mien game,pad vagy akármi. Szép és jó. Enyi. És nem vagyok elfogult
-
whYz
őstag
válasz
Joe bácsi #1488 üzenetére
és szerinted a legnagyobb egérpadgyártó cégek, hülyék és csak viccből/kibaszásból csinálnak ilyen padokat?
sőt a legnagyobb gamerek hülyék és miért is használják ezeket a padokat?
most is ss sx-et használok és képzeld nem hogy 2 perc után de 2nap után se megy szarrá az egér
ha nálad nem világít az optika akkor tuti az egérrel van baj és nem egy profi egérpaddal -
whYz
őstag
válasz
Joe bácsi #1484 üzenetére
jó vicc lenne ha megölné
énis csak 1 színű padokat használtam eddig 4d icemat sx talán a corepad volta kivétel mert az átlátszó/szürke de azon tényleg nem ment a lézer és néhány optikai sem
igazából szerintem baromira nemszámít h milyen színű a pad mivel nincs az egerekben színérzékelő(tudtommal) inkább a felület minősége számít
inkább gyári hibás lehet az egered és azért van, más padon próbáltad mar? és mit értesz meghalás alatt? meghal mint soha többé nem megy vagy csak kiakad? -
mindfreak
őstag
válasz
Joe bácsi #1484 üzenetére
Hát remélem, hogy a rendszeradmin feladatokhoz jobban ért a haverod, mint ehhez.... Nekem utóbbi időben csak fekete egérpadom volt (4D, S&S, QcK), de előtte a 200 Ft-os szövetegérpadok is egyszínűek voltak, nem is értem, hogy pattanhat ki ekkora hülyeség valaki agyából... mert szerinte mindenki tirke-tarka egérpadot használ?? Vagy esetleg mutasson már nekem egy zebracsíkosat, mert régóta olyanra vágyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest