-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
mindfreak #2341 üzenetére
Hát ezzel vitatkoznék
Rengetegen vettek Thunder8 at és Qpadot ezelőtt kb 2-3 évvel. A Thunder8 kb. egy nagyobb méretű func 1030, a Qpad meg a nagytöbbségnek tetszett a teflonos borítása miatt, de mondjuk az évek alatt rongyosra tud kopni nem úgy mint egy Allsop vagy qck vagy everglide.
-
törölt tag
válasz
mindfreak #2210 üzenetére
Hali mindfreak!
Érdekelne ez a Qck mini. Most ment tönkre az egérpadom, a családban van Speedlink, de elég hamar elhasználódik, ahogy látom. Arra is kiváncsi lennék, hogy a Qck-en jobban csúszik-e az egér, mint a Speedlinken (elég tapadósnak tűnik) - ha van esetleg erről tapasztalatod.
És egy kérdés még: hogyan tisztítod a Qck-et?
Köszi előre is: egykori -
dudika10
veterán
válasz
mindfreak #2222 üzenetére
Azt tudom, hogy hideg. Alu padok is hidegek, de valamit valamiért.
A szennyeződésekről: az üvegnek megvan az a nagy előnye, hogy könnyen takarítható.
Olcsó, könnyen takarítható, gyártanak is üveg egérpadot (az is sima savmart üvegnek tűnik, fogadni mernék, hogy semmi extra, csak drágán árulják), olyan felületet még nem találtam amin az IMO ne működne (WMO meg ugyan az az optika), ezért gondoltam rá, hogy ki kéne próbálni.
Szóval várom az üvegpadról a tapasztalatokat.
-
[Anduriel]
aktív tag
válasz
mindfreak #2204 üzenetére
Akkor azt hiszem beruházok egy ilyen egérpadra, remélem úgy működni fog, de azért csalódás kicsit, mert azt hittem, hogy egy ilyen drága egér elmegy tökön, paszulyon.
Amikor vettem akartam venni magamnak is egyet, de csak egy volt, lehet így jártam jól, persze, ha az egérpad megoldja a problémát akkor lehet, mégis lecserélem én is egy ilyenre a mostani egerem, mert nagyon tetszik a külseje. -
Zoli83
tag
válasz
mindfreak #2121 üzenetére
Végül Steelpad SX lett, az alapján ajánlották, amiket írtam nekik, mint például hogy régen a kedvenc egérpadom a Steelpad 4S volt,amivel egyedül az volt a baj, hogy néha le-leszaladtam róla. Azt is tudom, hogy ez nagyon szubjektív dolog, hogy ki milyen egérpadot preferál, szerintem is a legkényelmesebb egérpad a szövet, de nekem kicsit lassú, amit már írtam.
-
h.adam.92
őstag
válasz
mindfreak #2075 üzenetére
igazából asztalon tolom. sajna a kezem izzad egy idő után és már enyhe foltok vannak a lakkozásban. ezért egy idő után elkezd ragadni és akkor már annyira zavar h ablaktisztítóval gyorsan lefújom és jó. de ezután meg nagyon csúszik és FPS játékokkal játszom, ahol ez igazán zavar. 1-2 nap után optimális lesz, rá 2 hét kb és megint takaríthatom. ezért gondoltam egérpadra.
(vagy újralakkozás)
-
Zoli1983
tag
válasz
mindfreak #1883 üzenetére
Azt gondolom, hogy valamivel jobban fogja zabálni, mint a szövet pad, de mégse enné annyira, mint a fém. Az SX-et időközben elvetettem, egyrészt mert drága, másrészt meg olvastam egy tesztet, ahol egy Razer DA egérrel, "nagyon gyors mozgatásnál" (ez szubjektív lehet, de sztm én tudom olyan gyorsan mozgatni az egeret, ha lövik a seggem
) bezavarodott a kurzor és nézte az eget a srác. Ilyen már volt nekem anno a G5-ös egeremmel, és nagyon idegesítő...
Rögtönöztem magamnak egy kis próbát, hogy milyen lenne a műanyag egérpad ( jobb híján egy dvd-tokon) és így is érezhetően gyorsabb volt, mint a QCK Heavy szövet egérpadon
. Szóval maradok a műanyagnál, de még mindig nem tudom milyen legyen
- Steelpad SP vagy
- Steelpad S&S -
janos1988
addikt
válasz
mindfreak #1809 üzenetére
Igy nez ki (csak a vaku kicsit...
). Tapado korongok az aljan, szoval nem mozog. Polycarbonat van a hatuljara irva. Vaszonnal erezhetoen (sokkal) jobb.
-
BemAnyó
senior tag
-
ATI
senior tag
válasz
mindfreak #1696 üzenetére
Állítólag továbbfejlesztett fibertek szövet van rajta, de sztem max annyi a különbség, hogy a goliathuson nincs minta, full fekete az egész, csak két kisebb logo van rajta
Mantisom nem volt, szal nincs gyakorlati tapasztalatom.
szerk: s úgy néz ki olcsóbb a goliathus, mint a mantis ugyanakkora méretben persze.
-
DroneZ^
őstag
válasz
mindfreak #1561 üzenetére
2 is volt, mostmár csak 1 van. Szerintem egy tökéletes darab, csak ha magasra tolod az eleve is passzos LOD-dal rendelkező egeret, mikor az optika pont a lyukacs felé ér megszökkenhet a kurzor 3mm-el kb, de ez csak ms3 és ms1.1nál volt (talán 1-2 MX), ha leszeded a műanyagtalpat és a helyére rakod a teflont, és nem rá (így illik), akkor nem csinálja... Néha még jobban csúszik, mint a speed, mert kisebb felületen csuszik az egér talpa a lyukak miatt... nekem stabilabb érzés is volt controllal tolni.. több profi is controllal tolja asszem pl Heaton-nak is controlja van, MS3-mal... szal jó pad.
fenixke:
Diamondback 3G - tökéletes egér, szép, jó optika, de nem FPS-reRégihez képest: nem átlátszó az egér, és 3G-s optika van benne (infra), majdnem ugyanaz mint a régi csak kicsivel továbbfejlesztett:+gyorsulás +végsebesség +támogatott 125/500/1000hz +felbontás váltás és max 1800dpi, és elkeresztelték 3G-nek, amugy tökéletes.
Az egér karcsú, nem bírtam stabilan fogni, amit csak jóval később fogsz érezni hogy nem lehet az egeret rántani, vagy továbbcsúszik a kezed alatt, vagy az ujjaid megmerevednek és nemtudod olyan könnyen mozgazni...DeathAdder vagy MS3 jobb választás FPS-re, amugy minden másra jo a DB3G... -
trassher
addikt
válasz
mindfreak #1527 üzenetére
haverom elég komoly szinten CS-ik ésazt mondta hogy a mostani Logitech G1+5L kombó eddig a legjobb szerinte játékra. Előtte volt nála razer diamondback, g5, MS 4.0 és állítólag aprofik szerint is az optikaival lehet a legjobban tolni. én mmo-zok és inkább lanon játszok komolyabban CS-vel ut-val stb-vel és nekem így tökéletes mmo-ra a LaserMouse 6000-em QcK-val.
-
válasz
mindfreak #1527 üzenetére
"A lézer egerekkel általánban az a probléma, hogy gyors mozgásokat nem tudják lekövetni, teszik ezt számomra ismeretlen okból (...), esetleg, mert érzékenyebbek a felületre, és csak spéci egérpadokkal müködnek rendesen. Steelpad 5L meg SX-el állítólag jól müködnek, én sajnos még nem próbáltam. De a legfontosabb, hogy egy lézer egér semmivel nem jobb vagy pontosabb egy optikainál, és ebből kifolyólag nem is igazán érdemes kísérletezni vele..."
biztosan igazad van bár azt hozzá kell tennem hogy g5-öt használok továbbra is 200ft-s egérpadon mióta lehet kapni ez az egeret és még nemigazán sikerült hibáznia.
ittis van a kivétel ami erősítheti a szabályt. -
hoffman_
nagyúr
válasz
mindfreak #1520 üzenetére
Tájékozottabb a kollega mint én
Túlságosan elvakult Razer fan vagyok
Viszont Diamondbacket én is csak ajánlani tudom! Hibátlan rágcsáló,egyik game-mel sem volt baja,amivel szembe került
Far Cry,Crysis,CoD sorozat,Oblivion,GRAW,Gothic3 stb. jah és perzse az NFS sorozat
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
válasz
mindfreak #1510 üzenetére
Egy 5000-es egér gagyi??? 15 ezerért nem fogok egeret venni, mert fogyó eszközre ennyit költeni badarság. Rájöttem magam a dologra (amúgy már 1,5 éve kicseréltem a padot másikra), szal nem egyből rohantam ide a fórumra. Nem tetszett az egérnek a pad és kész.
Ja és ismételten leírom, h. NEM gagyi Tesco gazdaságos egereim vannak, sem Trust és társai! -
Joe bácsi
őstag
válasz
mindfreak #1508 üzenetére
Először arra a kérdésemre válaszolj, h. HOL írtam, h. sz@r a Logitech??? (Logitech hangszóróm van mélynyomóval, egér és bill. kombináció és webcam) És van még itthon még egy Logitech bill. és még 2 db egér! Havernak és bnőmnek is Logitech cuccai vannak. Én ajánlottam nekik! Szal, nekem a Logitech nagyon is jó márka, de szerintem más is így van vele!
Majd megkérdezem, nyugodt lehetsz. De nem tudod felfogni, h. nem ment a padon az egér! Keress rá a gúúgliban a padra és a sokadik oldalon írják egy számtech bolt oldalán, h. nem mennek rádiós egerek ezen a padon. Én és a haverom a 2-2 szemünkel láttuk, h. nem ment az egér 2 perc után! Mit nem lehet ebben érteni???
Én nem játszásra használom a gépem, egerem (mint te, "kis" korkülönbség van közöttünk és én már kinőttem a játszós korszakból) és ezáltal nekem nem kell lézeres 10 x ezres egér és pad! -
Joe bácsi
őstag
válasz
mindfreak #1505 üzenetére
Mutasd már meg nekem, h. HOL ÍRTAM, h. sz@r a Logitech???!!! TANULJ MEG OLVASNI!!! Nehogy már egy alsó középkategóriás egér ne működjön fekete padon! De ha hiszed, ha nem NEM működött!
És a választ a kérdésemre meg is találtam! A 623 ezredik oldalon! Rádiós egér nem megy a Steelpad 4D padon!!! Akkor, h. is van ez, h. MINDEN EGÉR MEGY MINDEN PADON???!!! -
Joe bácsi
őstag
válasz
mindfreak #1483 üzenetére
Azt hallotam több helyről is (pl.: rendszergazda havertól), h. az egyszínű egérpad "megöli" az egeret. Ne vegyek fekete, fehér egérpadot semmi esetre sem, ezt tanácsolták nekem.
Ez igaz?
Ja és tapasztaltam is a "meghalást". Az egér és a pad is zsír új volt!!! Miért van az, h. nem minden padon működik mindegyik egér???Ilyen egerem és bill-em van együtt. Rádiósak: Logitech Co.De.EX110 PS/2 HU
-
lorant80
tag
válasz
mindfreak #1436 üzenetére
Hy!!!
mindfreak - whYz - harylmu
Skatez nem kell hozzá, hiszen szövet egérpadokhoz nem szokták használni? - miért? whYz elmondása alapján ez egy "kis teflon talp vagy szalag amit az egér talpaira kell ragasztani" - ezek szerint ha az egér talpán lévő "teflon talpacskák" össze vannak karcolódva és megvannak kopva nem is kell lecserélni, ha az ember szövet padot használ?
Nem értem miért nem kelhet szövet padnál SKATEZ? (please bővebb infót, ha lehet)QcK heavy neki túl nagy -] - ??? (elég nagy az asztalom
) Nekem? Miért lenne nagy? És kinek megfelelő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest