Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor_alpha
tag
Köszönöm az összefoglalót, nem tervezek egérpadot venni mostanában, különben egy viszonylag kommersznek számító X-ray Thuner 8-ast használok évek óta, teljes megelégedéssel, és igen a merev egérpadokat kedvelem főleg, mivel laptop mellett gyakran jól jön, hogy méretre kisebb mint a notebook, és ha szükségem van egérre az ég világon bárhol egyenes felületet ad.
Az üvegpadot azért említettem, mert manapság egyre ritkább, de sokan azért még így is nagyon szeretik, anno alkalmam volt a legtöbb egeret és egérpad kombinációt kipróbálni, akkor még komolyabban számított nekem is aktív versenyszerű játéknál, hogy mi mennyire csúszik, kopik és mik a tulajdonságaik, mára már inkább rokongyerekeknél nézegetem meg csak őket, ottani tapasztalat, hogy a szivacsszerűek esetében nagyon nagy az elhasználódás, szamárfül morzsolódás. Drágább kategóriára gondolom ez annyira nem jellemző.[oWn]f4te: Igen zabálják a teflon skatet ezt elismerem, ezért szoktunk rá anno a felragasztható teflon szalagra, úgy viszonylag tűrhető volt árban is.
Az izületnek nem tudom mennyire árt, a fenti corepad elég hamar átvette a testhőt a felület nagy részén, engem csak a lekerekítetlen pereme zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest