Új hozzászólás Aktív témák
-
moonguru
őstag
válasz
zszabika #4030 üzenetére
Az igaz hogy megcsinál(hat)ják, de mennyiért?
Lehet hogy olcsóbb lenne venni egy jót!
Pl. a Sony GDM-F500R [21" CRT] monitoromat 5000 FT-ért vettem a Vaterán!
Szerencsére az user menüben betudtam állítani a színhűséget (bár a piros majdnem a tartomány legszélére került)
Ui:
Az Ilyamamnák már neki se álltam pedig lehet hogy csak egy védőellenállás szakadt meg benne...
-
ghost20
csendes tag
válasz
zszabika #4028 üzenetére
Hello
nekem egy 19"-os siemens monitorom van és túl sötét a képe én már így kaptam meg de irritál mert fullon van minden beállítás és még így is sötét
szoftveres világosítás meg nem épp a legjobb mert játékok alatt nem ér semmit (se maga a win7 se a powerstrip nem képes rá)meg tudom házilag csinálni vagy megráz áram?
szervizbe nemigen tudom vinni -
Loha
veterán
válasz
zszabika #4018 üzenetére
Szerintem tedd fel a monitor .inf (driver) -jét és akkor tudni fogja az oprendszer DDC nélkül is, hogy mit tud a moncsi, vagy kényszerítsd a VGA driveréből azt a felbontást, meg frissítést amit használni akarsz.
XP alatt RefreshForce nevü progival minden felnbontáshoz beállíthatod a frissítéseket amit használni akarsz, de újabb oprendszerekhez nem jó. -
Loha
veterán
válasz
zszabika #4016 üzenetére
A Trinitronokon nem ilyen felületre gőzölt bevonat van, ami könnyen le tud jönni, hanem ha jól tudom, maga az üveg van anyagában színezve. Egyébként ez a bevonat csak a tükröződés csökkentésére szolgál, sugárzás ellen nem véd
, de nem hiszem, hogy emiatt aggódnod kellene. Szerintem is kábel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest