Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
szeva000 #708 üzenetére
Sztem nem is fogsz találni. Én még sehol nem láttam élőben 19''-osra való szűrőt mert semmi értelme. Kapard le a teljes védőréteget, és használd úgy. Ha újonnan találnál akkor sem érné meg egy ilyen szűrő mert nem a filléres kategória. [link]
XanD3R: Sztem jópárszor le lett írva, hogy miből mit érdemes.
Újonnan jobbat úgy sem nagyon kapsz a 997MB-nél, de sztem butaság megvenni 27k-s 21''-os Trinitronok mellett, mert azoknál jóval gyengébb és drágább.
Aki meg ragaszkodik az újhoz, és a 19''-hoz az meg is érdemli -
Loha
veterán
válasz
szeva000 #376 üzenetére
Ha nincs kedved szépkapni a moncsit, akkor ilyen tűszhely-mosdó tisztító szerek pikk-pakk leszedik, de persze nehogy súrolószert használj...
Alcoholtól nem lesz baja a moncsinak, de ha nem volt túl gyakran tisztítva, és úgy ált neki, akkor valszeg porszemek ragadtak a törlőkendő alá, amik felkarcolták a fóliát.
Egyébként ezeken a profi 21''-osokon meg tudják úgy oldani, hogy nem jön le a védőréteg, ez a fóliázás nem egy jó megoldás... -
joeid
tag
válasz
szeva000 #376 üzenetére
Ha jól tudom ez egy síkképcsöves moncsi ugyebár ?
Ha igen akkor a polirozást , vegyi anyagokat és hasonlókat felejtsd el.
A megoldás : szétkapod a moncsit , kiveszed a képcsövet és ha minden igaz van rajta egy műanyag fólia.
Nah ezt szépen le kell szedni.
A legegyszerűbb ha egy éles pengével az egyik sarkon megkezded,de vigyázz mert ha rosszúl csinálod akkor a ragasztó a képcsövön marad nem a műanyagon és 2x akkora meló lesz vele.
Ha leszedted és maradt a képcsövn valami akkor Palmatex ragasztó oldóval át kell menni rajta.
Az eredmény : karcmentes, kicsit világos szürke képcső ,ami sötétben majdnem tökéletes ,viszont világosban kicsit zavaró lehet...erre megoldás lehet egy monitorszűrő.
Persze ha csak egy kis foltról van szó ,akkor szerintem nem érdemes vele foglalkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest