- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
üdv, IBM c220p-men bal oldalon egy kb 2cm széles sáv jelent meg. A sáv valamelyest sötétebb mint a képernyő többi része, és ezen belül is több függőleges vonal látható. Kb a képernyő teljes magasságára kiterjed, de az alsó merevítő szál környékén a legintenzívebb. Leginkább világos háttér mellet látszik.
Mit gondoltok mi lehet eza jelenség??? -
medvegy
aktív tag
Én egy IBM c220p-t vettem nemrég, és magam is hasonlót tapasztaltam. A jobb sarkokban homályosabb a képe valamelyest. Mivel mind a kettönk monitora diamondtron képcsöves én arra következtetek hogy ez valamelyest típusjelenség. A konvergencia beállítással tudsz rajta finomítani valamennyit, de olyan pengeéles mint a közepén nem lesz.
-
medvegy
aktív tag
Egy kérdés a c220p-ről: ha jobban megnézem észrevehető hogy a kép a sarkokban, leginkább jobb oldalon nem olyan éles mint máshol. Próbáltam a monitor "purity" menűpontjábanban állítgatni a sarkok képminőségét, de igazán nem sok eredménnyel...
Van vmi ötletetek, estleg vga kábel csere vagy valami? Egyáltalán egyedi eset é?
Egyébként nem sok esetben vehető észre, én pl firefox böngészőnél meglátom, ha az ablakot úgy helyezem az asztalon, hogy piros x a jobb fölső sarokban majd középen és a többi sarokban legyen... -
medvegy
aktív tag
Végre megvan a C220P-m. Nagyon szép a képe, külsőleg is remek állapotban van.
Tudtok valami oldalt ahonnan lehet letölteni színhelyesre kalibrált beállításokat meg icc profilt hozzá? -
medvegy
aktív tag
üdv, szerintetek IBM P275 vagy c220p?? Az elöbbi sony képcsöves, de 2001-2002-es gyártású, az utóbbi a fentiek szerint nem sony hanem mitsubishi képcsöves, viszont 2004-2005-ös gyártású... szóval nem tom melyiket ..... [link]
-
medvegy
aktív tag
Döntöttem veszek egy méretes crt-t...
Lenne itt pár jelölt 19 és 21''-os kategóriában. Kéne egy kis segítség hozzáértő emberektől, hogy melyiket is szeressem. Szóval :
21''
* Sony E500 - 19900-
* Dell P1130 - 22000-
* Eizo Flexscan F931 - 18500-
* IBM P275 - 2500-
* Belinea 108030 - 16000-
19''
* Dell M992 - 10000-
* Samsung 957MB - 18000-
kb ők az esélyesek... monitorcenter.hu-n vagy apróhirdetésben láttam őket, a legtöbbre van valamennyi gari... -
medvegy
aktív tag
megpersze az se mind1 h mennyit számolnak fel a kiszállításért vidékre... ha a végén ott lesz 30k körül, akkor már sokkal kevésbé csábító a dolog
-
medvegy
aktív tag
üdv, a 22''-es tft-m mellé szeretnék egy kb 20-22''-os crt-t második monitornak. A keret amit reá szánnék kb 15-20k. Mit lenne érdemes választani? Ha van vmi tippetek azt se tartsátok magatokban hogy hol tudnám a javasolt példányt beszerezni...
-
medvegy
aktív tag
válasz
BlackRaven0 #2195 üzenetére
hmm... mitszólnál egy samu 796mb-hez.... mongyuk
15k-ért
...
-
medvegy
aktív tag
üdv, mit gondoltok mennyit nem pofátlanság elkérni egy samu 796mb-ért ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged