- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
-
joeid
tag
válasz
medvegy #2360 üzenetére
Ez nem csak erre a típusra igaz hanem gyakorlatilag az összes monitorra : középen mindíg élesebb mint a sarkokban.
Bár szerintem amit te látsz az nem a fókusz hibája hanem konvergencia hiba , ami tapasztalataim szerint a Trinitron-Diamondtron képcsöveknél a bal felső sarokban szokott rosszabb lenni .
Valamennyit lehet a menüből állítani rajta ,de ha rendesen belövöd akkor valszeg átmegy a jobb alsóba.
Részemről vagy inkább az alsó sarok legyen rossz vagy kb. közép értéket lövök be így mindenhol egyforma és nem annyira zavaró.Nézegettem ma a moncsikat és azt vettem észre hogy a 2000-es gyártású P260 (G500 képcső) moncsinak tetszik a legjobban a képe mind élességben mind kontraszt-fényerő és szín tekinttében...érdekes.Azt gondolnám hogy egy fiatalabb modernebb képcső mindenféleképpen jobb ,de nekem akkor is jobban tetszik.
-
DroneZ^
őstag
válasz
medvegy #2329 üzenetére
P275 az sztem annyival jobb h elterjedtebb meg szerintem megbízhato, C-t nemismerem, a C nemtom h mien képeranyu, szerintem az is nagyon jo csak már tul nagy, de poenbol vennek egyet
, nemtom abban mien kepcsö van, de sztem ugy ha jo allapotu mind2, akkor ugy kb ugyanolyan jok csak a C nagyobb 1 inchel valahol... mindenesetre ha P275-öt vennél, vedd már az enyémet, és akkor legalább az egyik elmegy, nekem ugysem kell 2, csak igyadodott, jo vétel volt.. amugy tökéletes állapotu, nincs kiégve, fél fényerön is teljesen vilagos szoval ez telleg jo.
-
Loha
veterán
válasz
medvegy #2238 üzenetére
Sztem ami gyorsan eszembe jut:
Amikhez nincs oda írva, azok mind Trinitron képcsövesek.
Legjobbak:
Sony FW900 (24'' 16:10), F520 (21'')
21'':
Sony G500, G520
Dell P1110, P1130 (sokaknak van megbízható bevált moncsik)
IBM P260, P275 (sokaknak van megbízható bevált moncsik)
Belinea 108080 (Diamondtron)
NEC FE1250+ (Diamondtron, de ezzel nincs túl sok hosszútávú tapasztalat)
19'':
Sony G400, G420
DELL P991, P992
Belinea 106080 (Diamondtron)
17'':
Sony G200, G220
És még 1 bolt ami kimaradt: [link]
[Szerkesztve] -
macikos
addikt
válasz
medvegy #2234 üzenetére
Amikor én vettem a monitoromat, akkor nekem az eladó srác(magán, nem bolt) 8ezer forintért hozta el a monitort, de ha most kéne vásárolnom, ugyanúgy simán kifizetném.
Ezen kívül milyen lehetőségek vannak? Veszel egy TFT-t 60, 80, esetleg 100 ezer forintért és akkor sehol nem vagy képminőségben egy ilyen CRT-hez képest vagy a közelben nézel valami használt CRT-t, de azok meg már bőven lehasználtak.
Akkor inkább ezt választom, és 30 ezerért van egy nagyon jó monitorom, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest