- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
monosz
őstag
Le szaladt az áruk a 3870-es kártyáknak,gondolom hogy ez motivál,meg a kihívás a 4 gpu-s redszerhez.Ha csak azért,hogy jól mutasson,szerintem felesleges.Sajnos a magonkénti
512Mb ram,az kevés a nagy felbontáshoz,ill az élsimításhoz.Nagy valószinűsségel nem fog teljesítmény többletet hozni,viszont a fogyasztásban,igen-igen megfogja tornáztatni a tápod.De,ez csak az én véleményem!
-
marcias
őstag
Na, tegnap voltam nála, és megnéztem mi a helyzet. 9.6-os Catalyst volt fenn, és minden játék akadt mint a veszedelem. COD : OU pl! COD4 1024-ben szaggatott medium beállításokkal. Mondom itt vmi nagyon nem jó. Letöröltem csontig a meghajtót, majd újra az egész, semmi nem változott.
Kicsit meg voltam lőve, letöröltem újra, majd csak úgy poénból elindítottam egy játékot, úgy, hogy látszólag nem volt feltelepítve meghajtó. Amikor elindult a játék, felvilland a crossfire logó a jobb felső sarokban, ami már eleve gyanús volt. Majd COD4 1600x1200-ban, minden highon 180fps.
Erre mondjon vki vmit...
-
monosz
őstag
Valami fórumban olvastam én is, hogy a sima 3870-et,és az X2-t ebben a formában kell belekakni az alaplapba,de már sajna nem emlékszem hogy hol.Egyébként ha az X2 az 1.slotban van ,akkor a monitorod melyik kártyára van csatlakoztatva?(crossfire híd)rajta van a kártyákon? lehet hogy hülye kérdés.
-
monosz
őstag
Az asus lapot nem ismerem,sőt a BIOS-át sem,de nekem GIGA lapnál ki lehet választani a bios-ban,hogy melyik PCI-E slotban van a VGA,ill a monitor.Én 2Db 3870x2-est használokCFX-be,és a biosban nekem a PCI-E 2-re(PEG2) van beállítva,és a monitor is a Második VGA-ba van csatlakoztatva.Így használom és iszonyatos teljesítménye van.Egyébként jól raktad be a VGA-kat,mert 1.slot:3870,2.slot:3870x2 így kell!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Bluetooth hangszórók
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest