- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Jackal-
csendes tag
válasz
radi8tor #2796 üzenetére
Köszönöm a válaszod, akkor szerinted inkább egy nagyobb kártya?, most nem feltétlenül a 6990 re gondolok. Ezen is sokat töprengek elvileg kevesebb fogyasztás és melegedés is kisebb utána meg vehetnék bele még egyet ha lemegy az ára. Szerinted? Vagy hogy irtam két 6870-es. Amúgy meg muszáj várnom mert még zs gyűjtés van
-
SupahKashim
csendes tag
válasz
radi8tor #2790 üzenetére
Akkor meg nyugodtam, vagyis hogy értsd a crossfire-rel úgy számoltam ha már gyenge lesz az 5770es kártya a játékokhoz akkor nem egy újabbat veszek hanem még 1 5770-est és a kettővel együtt próbálok játszani, de ha az is kevés lesz akkor természetesen jobbat veszek, de ezt majd az idő eldönti nem kell nálam nagy igényeket venni nem full hd meg hd elég nekem a vagy 1440X900, 1280X1024 meg innentől lefele medium beállításokkal, esetleg kicsit csúnyábban low-on csak menjen szaggatás mentesen a játék, csak a jövőre nézve kérdeztem hogy ebbe bele tudnék-e rakni egy 5870-est, vagy másik nagy kártyát crossfirebe,
beletörődtem hogy majd ha eljön az az idő akkor cserére kerül a sor.
akkor körbe nézek a jövőre nézve, hogy akkor már célirányosan tudjak keresni és tudjam mire figyeljek,alapjában minél jobban fejleszthető alaplapot próbáltam kinézni mind proci/vga szempontjából és a pénztárcámnak ez felelt meg a legjobban az integrált videokártyával míg meg nem veszem a rendes vga-t,az integrált így is erősebb annál amit beletudnék a régi gépből rakni ( a régi ati radeon 9250 gamer edition 256mb rammal) meg a laptop videokártyájánál is erősebb
köszönöm a segítséget
-
SupahKashim
csendes tag
válasz
radi8tor #2784 üzenetére
amd athlon II x 4 640 (4 mag 3.0 GHZ) és ehhez néztem ASUS M4A88TD-V EVO/USB3 alaplapot, pedig azt írják hogy crossfire és hybrid crossfire-re képes, (ebben van integrált videokártya), mert az 5770 kártyát később venném meg ahogy összejön rá a pénzt,azért néztem olyat amibe van integrált videokártya mert van egy nagyon régi ati radeon 9250-esem még a régi gépemből de az édes kevés a mostani játékokhoz,és mivel a régi asztali gépem még 1 magos, ezért most szeretném fejleszteni, vagyis újat összerakni és akkor már a jövőre is gondolva hogy minél több dolgot támogasson és minél tovább kibírja, szerintem ez érthető ,a kérdésem kapcsán elkezdtem nézegetni alaplapokat és ott láttam hogy van ahol már eleve 2 16X es foglalat van, vagy 1 db 16X és 1db 8X-es.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
radi8tor #2735 üzenetére
Igazából az a kérdés, hogy megéri-e a 2 kártyás rendszer hosszútávon vagy inkáb 1 de nagyon erős kártya. Sok bugra számíthatok Crossfire-ben? mert most olvasom fentebb, hogy BF BC2 ben lekapcsol az egyik kártya alt+tab-nál, nálad meg a heaven teszt, sok ilyesmire lehet számítani?
-
-
Sz.Miki
őstag
válasz
radi8tor #2723 üzenetére
A milyen tápegységet vegyek topikban megnyugtattak, hogy bőven elég lesz a Corsair HX620W tápom, még tudning mellett is.
Még olvasom lelkesen a topikot, hogy minél több tapasztalatot gyűjtsek, még sosem használtam CrossFire-t sem SLI-t.
A normál Driver és Catalyst mellé kell még letöltenem bármit is a művelethez? -
Sz.Miki
őstag
válasz
radi8tor #2721 üzenetére
Hmmm tehát ezt kell mérlegelnem, elég kínos az mikor nem megy úgy egy játék ahogy az ember szeretné. Legtöbb játékot lehetőség szerint maximum felbontáson járatom 1920X1200-ban. Leginkább 2005 utáni játékokat használok, de főleg újabbakat.
Van esetleg valami amire oda kell figyelni Crossfire kiépítésnél?
Alaplapommal nem lehet gond, egy Asus Crosshair IV Formula, tudja a 2X 16X PCI-E sebességet. -
Sz.Miki
őstag
válasz
radi8tor #2715 üzenetére
2Db HD6850 ki tud váltani 100% egy HD5870-et? A legtöbb tesztben én úgy látom, hogy 1920X1200 felbontásnál ebben a konstrukcióban hozza egy HD5970 szintjét. Mennyire gyakori az, hogy nem megy a crossfire egy játék alatt? Drasztikus a sebesség csökkenés?
A mai játékok többsége úgy tudom, már mind támogatja a két kártyás megoldásokat. -
pincehely
addikt
válasz
radi8tor #2688 üzenetére
Szerintem várd meg az új drivert.
Egyébként, ha meg játékok alatt jól működik, akkor kit érdekel a Furmark?
Max radírozd le a drivert driversweaperrel, Ccleanerrel takaríts, hogy nyoma se maradjon.
Ezek után tedd fel a hotfixes drivert az ati driverileg kvázi szűz gépedre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest