- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem hiszem, hogy ilyet mondtam volna. Nekem régóta megvan az AMD CF dokumentáció ... abban azt írják, hogy ha van lehetőség két hidat használni, akkor ajánlott is megtenni ... nyilván működik egy híddal is a dolog.
A doksi szerint egy híddal overdrive szinkronizációs problémák vannak. Ha a két kártya órajele eltérőre lesz beállítva, akkor a gyorsabb kari órajele nem szinkronizál a lassabbhoz, hanem levágják az órajelüket BIOS defaultra. Ez belső tesztek szerint már 1 MHz-es órajeleltérésre is előjöhet, de jellemzően 2-3 MHz amikor biztos fennáll. Nyilván az, hogy beállítsz egy értéket a szoftverben az nem jelenti, hogy tényleg annyi lesz beállítva a kártyán ... ez okozza a kellemetlenséget, mert 1-2 MHz eltérés előfordulhat. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A teljesítmény szempontjából mindegy, hogy egy vagy két híd. Az overdrive viszont csak akkor szinkronizálható, ha mind a két híd ott van a karin.
Ergo ha van két CF híd akkor érdemes használni is.
Amúgy összefutottam az első CF problémámmal kérem.
Megkaptam az AMD-től a 8.12-es drivert. Azt előzetesben elmondom, hogy a Rivatunert most kezdtem használni, mert felnyomtam egy picit a venti fordulatszámát. A drivert nem bírtam a megszokott Atis uninstallal eltávolítani nem tom miért, így lenyomtam az eszközkezelőből. 8.12 fel és látszatra minden rendben ... CF menüben pipa bent és ennyi. Viszont az FC2 elégé lassult. Lekapcsoltam visszanyomtam ... semmi változás. Aztán kiütöttem a Rivatunert az automatikus indítások közül ... eddig semmi, de az újraindítás után már működött a CF. Visszanyomtam a Rivat és jó maradt. Érdekes jelenség, hogy az Everest nem jelentette meg a Crossfire módot, de amikor már jól működött a rendszer, akkor ott volt az GPU menüben.Ennyi a történet ... szóval elméletben a Rivatuner bezavarhat, ... és ha az bezavarhat, akkor más program is problémás lehet.
-
radírfej
senior tag
azért most, hogy az MSI HD3850 256MB OC verziója 14 alatt megy újonan, elgondolkodtató a hd3850 crossfire.
27 környikén megáll a dolog, és van ahol jobb, mint a 4850 (igaz sok helyen össze sem lehet hasonlítani, annyira lassabb, crossfire és a játékok című rövid történet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Mini-ITX
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest