- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Közben jönnek ki az infók a 21-esről. Az első videóban bemutatott gyors szerkesztés funkció nem váltott ki túl nagy elismerést a hozzászólókból. Most a dehaze funkciót mutatták be, ami elvileg már rég benne van az LR-ben és sokan várták a C1-be is. Paul Reiffer több videóban megmutatta régebben, hogy C1-ben ezt hogyan lehet kiváltani más eszközökkel, de most már lesz rá külön csúszka.
-
Simulacrum
senior tag
Az utolsó percekig gondolkodtam a BF-es 30%-os ajánlaton, de végül nem vettem meg. A Layereket biztos sokat használnám az Expresshez képest, de másik dolog ami nekem hiányzik a Samyang obik támogatása és a torzítás (a KeyStone-nál jobb) nagyobb varianciája. Ez úgy látom nem került bele az új verzióba sajnos, így én maradok az Expressnél még, ami hobbi fotósként így is nagyon jó szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest