- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simulacrum
senior tag
Közben jönnek ki az infók a 21-esről. Az első videóban bemutatott gyors szerkesztés funkció nem váltott ki túl nagy elismerést a hozzászólókból. Most a dehaze funkciót mutatták be, ami elvileg már rég benne van az LR-ben és sokan várták a C1-be is. Paul Reiffer több videóban megmutatta régebben, hogy C1-ben ezt hogyan lehet kiváltani más eszközökkel, de most már lesz rá külön csúszka.
-
Simulacrum
senior tag
Az utolsó percekig gondolkodtam a BF-es 30%-os ajánlaton, de végül nem vettem meg. A Layereket biztos sokat használnám az Expresshez képest, de másik dolog ami nekem hiányzik a Samyang obik támogatása és a torzítás (a KeyStone-nál jobb) nagyobb varianciája. Ez úgy látom nem került bele az új verzióba sajnos, így én maradok az Expressnél még, ami hobbi fotósként így is nagyon jó szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest