- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Megvettem az XP-PEN Star 03-at (18,5e)! Nagyon tetszik. Szerencsére működik a C1-el. 8 gyorsgomb beállítható, plusz a tollon lévő két gomb is beállítható (pl. beállítottam, hogy a felső váltogasson a törlés/ecset között, az alsó pedig legyen a jobb klikk, helyi menü). A felülete elég nagy, viszont a rajzolás érzésre kicsit karcos, de persze a táblát nem karcolja össze. Sokkal gyorsabbnak tűnik a képek szerkesztése, a csúszkákat is gyorsabb állítani vele, de mivel az összes gyorsbillentyűt nem lehet rátenni, így a billentyűzet azért nem nélkülözhető. Próbáltam tableten is különböző rajz programokkal. Bár nem támogatott az android, ettől függetlenül azon is működik (OTG kábel szükséges és nem tartozék), igaz ott csak álló formában lehet normálisan rajzolni, de ott nem olyan frankó élmény, mint a PC-n. Röviden ennyi, sokat még nem használtam, de gondoltam megosztom, hátha vki keresne róla információt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest