- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
watchfun
tag
válasz
zserbox #26926 üzenetére
Köszönöm az eddigieket, ha nem volna szükséges akkor én sem, sőt magamnak sem venném meg.
Tehát akkor fussunk neki még egyszer: van valakinek tapasztalata ezzel ? Esetleg birtokol valaki ilyent, én meg kipróbálhatnám? Tud-e tesztképet mutatni?
Köszönöm, ha valaki leírja, mi lenne jó helyette. de azt sajnos én is tudom. A kérdés a konkrét termékre vonatkozik. És tényleg nem megbántani akarok senkit, de amikor fotós munkára céges turistagépet kapok, már az is szép tőlem, hogy megfinanszírozom a munkámat egy használt EOS1000D-vel, vakukkal, fénnyel, ledes makróvakuval, állvánnyal stb. Majd' egy havi fizetésem van a cuccban csak azért, mert igényes(ebb) vagyok a saját munkámra, minthogy azzal dolgozzak, amit a kezembe kapok. Arról nem is beszélve, hogy a fotók minőségét persze kritizálják ha olyan - mondjuk nem a kompozícióba kötnek bele, hanem a technikai megvalósításba. A munka lényege nem a művészi fotók készítése, hanem a dokumentálás.
A feladat: kistotáltól ( 50m széles utcaszakasz 10-15 m-ről fotózva) makróig (20-35mm-es tárgyak a kép 80%-át kitöltve, "nappal verőfényben szabadban"-tól "pince, villany nélkül"-ig. Hőmérsékleti tartomány: +40/-15 C, és ezen elemek valamennyi variációja. A fotós cucc mellé 2-3 másik táska, sokszor 2-300 m-t cipelve lépcsőn, vagy akár vizes füvön, hegyoldalban, esetleg éjszaka. Na, ezt oldd meg saját zsebből, minél olcsóbban és minél szebben
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest