- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
válasz
*Ropi* #15144 üzenetére
Kipróbáltam, visszanyomtam gyárira beállításokra a gyári firmet, de sajnos nem segített. Annyi lett a változás, hogy most már azok előtt az expok előtt, amiknél tök sötét volt az lcd, most látszott vmennyire a kép.
ML-ben nem látok gyári reset-et, ezért manuálisan letiltottam, amit úgy gondoltam, hogy alap állapotban be volt kapcsolva.
Most az történt, hogy így már egyformán jelenik meg a kép expo előtt az lcd-n, mindig lehet látni normálisan, viszont a vaku még mindig csak minden másodikra villan. Most már tényleg szinte semmi nincs bekapcsolva ML-ben, csak az audionál van pár beállítás, semmit több.
Jav.: a sötét-nem sötét lcd-t megtaláltam, az expozíció szimuláció volt. Logikus is mondjuk... A vakura nem találtam orvosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged