Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
killerjohn #4319 üzenetére
Zárcsere költsége (40D):
Anyag: 31010 HUF
Munkadíj: 31920 HUF
Összesen 62930.-ot fizettem a javításért, fél év garanciát kaptam a cserélt alkatrészekre."Magyarországon hivatalosan háromféle garancia levelet fogad el a márkaszervizünk (Camera Kft.), melyek:
- A Magyarországon vásárolt termékek dobozában elhelyezett, magyar nyelvű jótállási jegy.
- A másik a Europen Warranty System (EWS), melyet akkor kap, ha az Európai Unió más országaiban vásárol.
- Az IWS Internationale Warranty Card-ot amely megfelelöen ki van töltve és le van pecsételve akkor Magyarországon is érvényes.
Amenyiben Ön az e-Bay-en keresztül Amerikából vagy Honkongból szeretne vásárolni, hívja fel az eladók figyelmét, az IWS Card megfelelő kitöltésére.
Az IWS Internationale Warranty Card csak
- Objektívekre
- Vakukra
- Távcsövekre
- és Mobil nyomtatókra vonatkozik.Az IWS Internationale Warranty Card EOS Digitális tükörreflexes fényképezőgépekre nem érvényes.
A jótállási jegy akkor érvényes, ha ki van töltve és a kiskereskedő pecsétjével el van látva. Szerepel rajta:
- a készülék termékszáma
- sorozatszáma
- vásárlás dátuma
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest