Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiny83
aktív tag
Fú, nagyon köszönöm a sok segítséget, nehéz választás lesz az biztos, főleg hogy további obik is beléptek a képbe.
(#4149) *Ropi*: nem tudtam, hogy ez ilyen jó obi de látom, hogy a photozone.de-n Highly recommended-et kapott ami azért nem semmi. Kicsit talán az ára magas, nagyjából ez a tartomány a 17-40L és azt már kapok használtan 110-130 ért. Tudom a 24-105 is kb ennyi de ott nagyobb az zoomátfogás.
no meg ki tudja, hátha egyszer lesz öddé
(#4148) cOxeR: köszi a véleményt, én is erre gondolok, hogy az a 10mm
nem fog hiányozni. max felteszem a fix 50est!(#4150) MaUser: köszi, szimpi ez a párosítás is nagyon, ezzel csak az a gond, hogy mostanában csak az egyikre lesz pénzem és nem tudom milyen lenne az élet nagylátó nélkül.. (tudom a kitobim sem pont az)
(#4153) Fejo: neked is köszi, te is mauser által javasolt kombót használod, az érdekelne, hogy mik azok a helyzetek amikor már nem állja meg a helyét a 24-105 és fel kell tenni a 10-22est? Persze tájképeknél biztos! De általános mindennapi helyzetekben? Amúgy láttam az ausztriai képeidet a másik topikban, gratulálok nagyon jók, én is most megyek egy hasonlóan szép helyre csak jóval gyatrább felszereléssel. Persze azért igyekszem majd jó képeket készíteni...
Ropi: ennek a tokinának is utánanézek köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon ) -Újszerű-
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest