Hirdetés
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
__H4X0R__
senior tag
Sziasztok!
1: Van valakinek tapasztalata a Tokina 11-16mm f2.8 DX UWA objektivrol? Elso sorban steadycam-en hasznalnam egy 60D-n. Olvastam rola par review-t, sokan meg vannak vele de kivancsi lennek a Ti velemenyetekre is.
2: Szerintem nem egy uj kerdes, de visszaolvasva nem talaltam meg hirtelen a 70-200-as temat. A Canon mar tobb mint 1 evtizede gyartja oket kulonbozo specifikacioval. Elso sorban a 70-200 F4L obival bovitenem az arzenalt, kerdes az hogy IS vagy Non-IS? Foleg tripodon lenne, persze igy eleg stabil remeges szinte kizart, de persze a utobbit 1999 elobbit 2006 ota gyartjak. Van valakinek szemelyes tapasztalata esetleg mind a kettovel? Megeri azt a kozel 2-szeres arat kifizetni az IS verzioert?
Udv, Kristof
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest