- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- iPhone topik
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
A 220Volt jóVOLTábóllett egy 18-135 mm-es STM-es obim. Sok időm nem volt vele szórakozni eddig, de leírom a tapasztalataimat. Az első, ami feltűnt, hogy nincs hangja. Semmi sem! Olyan halkan és puhán fókuszál, hogy megdöbbentem. Egy keveset használtam 24-105 f/4-es üveget. Nem eszküdnék meg a gyerekem életére, de mintha még annál is halkabb lenne.
A sebessége is rendben van, a 40D-vel szupergyors. Kevés fényben elgondolkodik, de melyik obi nem? Van rajta LOCK gomb, de olyan kellemesen szorulósan jár, szerintem nem csúszna ki magától lefelé tartva sem.
Az IS pazar, 1/8-ad mp-t is meg tudtam vele fogni 135 mm-en, ami az én remegős kezeimmel több mint kielégítő. A fókuszgyűrű nagyon hosszú utat jár be és elektronikus csatlakozású, bekapcsolt AF mellett is működik.
Kicsit élesebbnek érzem, mint a 18-55 IS-es kittobit, persze az ára sem ua. a kategória.
Összességében elégedett vagyok. A 0%-os THM segített, hogy a költségvetést sem terhelje meg és már alig várom, hogy kijöjjön a 70D-7D MkII páros, hogy az STM előnyeit is ki tudjam használni.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged