- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hamarosan újraindul a One UI 7 frissítés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csacsi77
senior tag
Sziasztok!
A 220Volt jóVOLTábóllett egy 18-135 mm-es STM-es obim. Sok időm nem volt vele szórakozni eddig, de leírom a tapasztalataimat. Az első, ami feltűnt, hogy nincs hangja. Semmi sem! Olyan halkan és puhán fókuszál, hogy megdöbbentem. Egy keveset használtam 24-105 f/4-es üveget. Nem eszküdnék meg a gyerekem életére, de mintha még annál is halkabb lenne.
A sebessége is rendben van, a 40D-vel szupergyors. Kevés fényben elgondolkodik, de melyik obi nem? Van rajta LOCK gomb, de olyan kellemesen szorulósan jár, szerintem nem csúszna ki magától lefelé tartva sem.
Az IS pazar, 1/8-ad mp-t is meg tudtam vele fogni 135 mm-en, ami az én remegős kezeimmel több mint kielégítő. A fókuszgyűrű nagyon hosszú utat jár be és elektronikus csatlakozású, bekapcsolt AF mellett is működik.
Kicsit élesebbnek érzem, mint a 18-55 IS-es kittobit, persze az ára sem ua. a kategória.
Összességében elégedett vagyok. A 0%-os THM segített, hogy a költségvetést sem terhelje meg és már alig várom, hogy kijöjjön a 70D-7D MkII páros, hogy az STM előnyeit is ki tudjam használni.
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Memóriakártya topic
- Projektor topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest