-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
AZ biztos, de először nekik rá is kellene szolgálni hogy megérdemlik. Egy KCD 2 nél ez nem kérdés, ha lenne rá keret én is instant venném a maxos kiadást - egy AC- az majd jó lesz -80% elárazással /bundliban 2 év múlva , Ubi jatekért én 15$ nál többet nem vagyok hajandó fizetni

Ja és köszi, imádok vadászni olcsó repjegyekre, lassan jobban mint olcsó gamekre, mert itt ha veszek vmit nem marad backlogban
Tavaly pl Cyprus, Gruzia, Gran Canaia és Rhodosz retur repjegyek ára kemény 20k volt, most picivel drágább lesz, de ez se vészes még, Sevilla lesz a kiidulópont, onnan Cadiz, Cordoba, Granada, Malaga, Gibraltár igy szép körbe, majd Malagából repülés Porto, és Lisszabonbol haza, szóval a 3 repjegy ( Bp- Sevilla Malaga- Porto És Lisszabon Bp 40k összesen
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest