Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Szerintem annyira nagyon nem, de megvettem. Szerencsére gyorsan eldöntöttem, mert azóta fél dollárt nőtt a BTA ár

(#8158) Sputnyik123: Megkapod az új játékokat akkor is ha 120 dollár lesz a BTA küszöb.

Amúgy a pénzt ne felejtsétek el magatok elosztani, majdnem az egész árat a Ubisoftnak akarta tolni a rendszer

-
2thletme2day
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Nekem már csak a Far Cry 3 miatt megérte. Nagy kedvenc. Vártam már, hogy legyen bundliban valamikor.
Amúgy, hogy van ez a BTA dolog? Én most 5$-t fizettem a csomagért. Ha bővítik a csomagot és akkor 5$ fölött lesz a BTA akkor én megkapom a plusz játékokat mert most többet fizettem vagy az akkor aktuális BTA-ra kell bővítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest