Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz reelc #19962 üzenetére

Nézd, te jósgömböt írtál meg spekulációt. ;]
    Leszűkítettem 41 játékra amire jó esélyt látok, hogy fél év alatt megjelenik a Choice-okban (valószínűleg 6x8=48 játék lesz, hacsak nem változtatnak).
    Azt, hogy pontosan a következő hónapban mi lesz, nem lehetséges eltalálni, főleg ha csak 8-at tippelhetsz, max. 1-3-at talán, de a 3 már nagy mák. Ha 8-at tippelhetnék, akkor időrendben a legrégebbieket választanám a fentiekből. De tuti van még néhány stúdió, amelyik kimaradt.
    (egyébként a múltkorinál rögtön a következő haviból jött be 3, de akkor is olyan 15 tippet írhattam, talán a Prediction League-ben is kb. ennyit lehet redditen)

Egyébként évi 10k+ játék jelenik meg Steamen, abból 41 olyan sok lenne? Még akár 10 hónapra is? :D

Dead: Amit írtam módszert, annál pontosabban nem nagyon tudod sehogy szerintem, csak ha a Humble-nél dolgozol. :) A kizárás is működik, pl. ha kíváncsi vagy, hogy x játék lesz-e, megnézed, hogy volt-e már bármi a kiadótól. Ha nem, akkor nagy pénzt nem tennék rá. :D (aztán amint egy játékuk mégis bekerül, onnan máris nagyobb az esély a többire is)

K1LLMy53Lf: Nekem mondjuk a Dark Souls 2 és 3 Choice-ból (illetve akkor még Monthly) van.

Új hozzászólás Aktív témák