- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nézd, te jósgömböt írtál meg spekulációt.
Leszűkítettem 41 játékra amire jó esélyt látok, hogy fél év alatt megjelenik a Choice-okban (valószínűleg 6x8=48 játék lesz, hacsak nem változtatnak).
Azt, hogy pontosan a következő hónapban mi lesz, nem lehetséges eltalálni, főleg ha csak 8-at tippelhetsz, max. 1-3-at talán, de a 3 már nagy mák. Ha 8-at tippelhetnék, akkor időrendben a legrégebbieket választanám a fentiekből. De tuti van még néhány stúdió, amelyik kimaradt.
(egyébként a múltkorinál rögtön a következő haviból jött be 3, de akkor is olyan 15 tippet írhattam, talán a Prediction League-ben is kb. ennyit lehet redditen)Egyébként évi 10k+ játék jelenik meg Steamen, abból 41 olyan sok lenne? Még akár 10 hónapra is?
Dead: Amit írtam módszert, annál pontosabban nem nagyon tudod sehogy szerintem, csak ha a Humble-nél dolgozol.
A kizárás is működik, pl. ha kíváncsi vagy, hogy x játék lesz-e, megnézed, hogy volt-e már bármi a kiadótól. Ha nem, akkor nagy pénzt nem tennék rá.
(aztán amint egy játékuk mégis bekerül, onnan máris nagyobb az esély a többire is)
K1LLMy53Lf: Nekem mondjuk a Dark Souls 2 és 3 Choice-ból (illetve akkor még Monthly) van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest