- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Crytek #13765 üzenetére
én azt nem értem, a revolut korában miért utalgat bárki paypalon?
a fee valami hátsó apróbetűsben biztos le van írva, ahogyan kutatómunkával a szemét váltási trükkjeik is folyamatosan kekerülhetőek, de szvsz a legegyszerűbb mellőzni a használatát... ahol csak lehet. de amúgy én is remélem, hogy valaki, valahol indít ellenük csoportos pert és kapnak milliárdos büntit...Kaptam choice-ra 8$ ajánlatot (humblitól), de félek a dirt rally 2 csak valami értéktelen dlc-t kap, nem s1 s2 pakkot
-
válasz
Crytek #13765 üzenetére
"Paypal használatot meg sem említem ahol a feeket folyamatosan lenyelem, mert nem tudják sokan használni"
Ez rossz taktika, így nem fog fejlődni a páciens.
Én sose nyelem be... mindig szólok érte és utaltatom újra a fee-t.
Tanulja meg mindenki rendesen használni, ha már egyszer ott akar fizetni, de ne az én káromon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest