- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
& (#5087) Csapoati:
Amúgy 24 vagy 48 órán keresztül volt $1.99, már meg nem mondom, utána szépen megemelkedett.
De írtam, hogy most dobtak rá HH-t is.
Szóval ha találsz rá egy group buyt, akkor elég jó áron kijöhet a csomag.
Nem maradtál le semmiről.
Persze nem a kezdeti árhoz képest, hanem a megemelkedett árhoz képest.
Azért írtam be, hátha valakinek segítséget jelent az infó. -
reelc
veterán
válasz
Csapoati #5078 üzenetére
Ha már tárgykeresés:
Az Indiegala Fridayra dobtak 5 napot, + HH-t! -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #5075 üzenetére
Én szeretem a tárgykeresős játékokat. A tematikus bundlikat is. Sőt, úgy látom ebben a bundliban van olyan is, ami még nem volt.
De az IndieGalán ma fejeződik be egy ilyen tematikus bundli, és alig 2 hónapja volt a Humblénak is egy. Ez utóbbi kettő elég átfedéses volt.
Kihagyom.Nézd meg az IndieGalát: 5 bundli fut egyszerre.
-
reelc
veterán
válasz
DrTechnoid #5070 üzenetére
Csak azt kellett volna megnézned, hogy mire válaszoltam.
A Haegemonia játékokról volt szó. -
reelc
veterán
Ugyan mivel vezettek meg? Kitettek pár rajzot, ami alapján találgatni lehetett. A találatok nagyrésze be is jött.
Attól, hogy csalódott mindenki, nem azt jelenti, hogy hazudtak, átvertek. Csak másra is számított az ember, nem minden jött be.
Ki-mire asszociál az adott rajzról. Pl. a nyúlról nekem a Jazz Jackrabbit jutott az eszembe.
Biztos vagyok benne, hogy amiről mindenki a The Novelistet gondolta, arról is beugorhat 2-3 kevésbé ismert játék.A build része nekem sem tetszik.
-
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #5056 üzenetére
Igen, az jó lett volna, meg a Double Dragon.
-
reelc
veterán
válasz
grizlisandor #5044 üzenetére
-
reelc
veterán
Köszi.
Ez így jó is lenne, változatos.
Double Dragon: Neon tetszik, remélem ez lesz. Gyerekkoromban még pénzbedobós gépen játszottam az egyik részével.Kösz az enhancedsteam-et is. Rendkívül hasznos. A múltkor is ajánlotta itt valaki (lehet te), akkor fel is raktam. Esetleg be lehetne rakatni a Topic összefoglalóba.
-
reelc
veterán
Indieroyale: az első 1-2 játék nem győzött meg, nem követtem figyelemmel, utána meg már nem akartam jóval többet fizetni.
A Groupeesnál $2 volt az előrendelés, feltételezem a felső határ $5 lesz. Mint a Be Mine-nél szokás.
(#5029) ZsZso: Köszi. A többi tipp micsoda? A Novelistet írtátok, látom.
-
reelc
veterán
válasz
Anonymusxx #4994 üzenetére
Erről nem tudtam.
Azért egy hiteles megerősítés nem ártana, hogy ténylegesen tartalmazza a 2 játék a magyar nyelvet. -
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4987 üzenetére
Ez most egész jó.
Érdekel a Shank, a The Baconing, és a Shank 2 is jó lenne, ha nem a Plants lenne mellette, már megvan.
Kár, hogy a Shank 2 mellett nem pl. a Deathspank van. -
reelc
veterán
Az Indiegala Grotesque bundle most HH-ban van.
Crytek: megnyugodhatsz, eltűnt az August Heat.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4679 üzenetére
Igen, ez eléggé zsákbamacska volt. Ha sokat eladnak, lehet alkalmazzák máskor is.
-
reelc
veterán
Kicsit kutattam, persze ez nem lesz garancia semmire.
Csak úgy a játék kedvéért.
Volt hasonlójuk októberben. Nem előrendeléses, csak ilyen Build Greenlight dolog.
Akkor 11 játék volt, pár hónapon belül 5 jutott be, kapott kulcsot.
Zsugásokkedvéért: 3 kártyás lett.
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4663 üzenetére
Visszaszámláló volt már, de Pre-Order nem rémlik.
Furcsa ötlet így első ránézésre. 8 ismeretlen játék most $1,50-ért.
"Bulid Your Custom Bundle" akkor ha jól sejtem x játék y $ lesz és egyre nő, minél több játékot veszel?
Mire beírtam, meg is válaszoltad. -
reelc
veterán
válasz
xavix13 #4595 üzenetére
Volt, áprilisban, a Humble Bundleban.
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4590 üzenetére
Köszi mindkettőtőknek.
Mit gondoltok, lesz holnap új Humble?
A normál és a Flash már kifutott, a Mobile is, nem indultak még újra. Csak a Books.
Holnap lejár a Weekly - esetleg egyszerre akarják indítani ezeket? -
reelc
veterán
Lehet kellene egy összefoglaló, hogy (ha ismert) melyik bundle oldal meddig nyújt supportot a kulcsra?
A Google doksiban fel lehetne tüntetni a származási helyet, melyik bundliból van a kulcs.
Úgy rémlik az Indiegalánál 6 hónap (javítsatok, ha tévedek).
Csak azért gondoltam, hogy ha esetleg valami gond lenne.
A pontokat mi alapján lőnénk be? Valami egységes kellene. Pl. aktuális, akció nélküli Steames ár alapján? Metascore? Esetleg vegyítve a kettő?Persze ekkor a Greenlightos és Desurás cuccokra más kellene.
Esetleg egy szavazás, hány embert érdekelne a dolog?
-
reelc
veterán
22,5 óra múlva lejár a Groupees Be Mine 14. Csak azért írtam be, hogy ha valaki a végsőkig vár, hátha mégis lesz DD (a kiírás ellenére), lassan kifut az időből.
Minden extra feloldva, sok példány eladva. -
reelc
veterán
válasz
eszement24 #4484 üzenetére
Most nem csinál senki HH Groupbuyt innen?
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4446 üzenetére
A Lucius megvan, a Shad'O-ra várok majd egy olyan pakkot, amiből több játék érdekel.
-
reelc
veterán
Nem mindenki fázik a DRM-Free-től.
Nekem speciel szimpatikus a GOG.
Nekem a játék fontos, nem az achievementek, a kártyák, meg a közösségi dolgok.
Én annak csak örülök, ha egy régi lemezes játékom (a Bloodrayne 10 éve volt a GS-hez) meglesz digitálisan. Lehet már nem is működik a lemez. -
reelc
veterán
Még lehetnek jó búnuszok.
Nekem pl. tetszik, hogy a Bloodrayne 2 lesz bónusz. A múltkor az első volt választható.
Most a csomagban benne van a LBA 2-ik része, a múltkor az első volt választható.
Szimpatikus ez a húzás, és tudtommal jó játékok.
A Bloodrayne-k megvannak lemezen, régen játszottam velük, most már digitálisan is meglesznek. -
reelc
veterán
A Groupees Be Mine 14 elérte az első Bónusz célt, már 5000-et eladtak belőle, feloldódott az Eschalon: Book III.
Van új Indiegala: Axis Game Factory - ha valaki játékot akar készíteni.
-
reelc
veterán
Nekem az járt a fejemben, hogy egy Excelt kellene csinálnom, milyen játékok milyen bundliban voltak, mi van meg belőle és mi hányszor lett meg. Elhanyagoltam a nyilvántartásom, van egy halom bundlis játékom, ami nem is igen fog kelleni.
Kicsit macerás visszakeresgetni weboldalakon, stb.A csereberét jó ötletnek tartom.
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4371 üzenetére
Nem is arra gondoltam, hanem hogy így vissza is jön valamennyi abból, amiből a pakkot megvetted.
-
reelc
veterán
válasz
Hunbeast87 #4367 üzenetére
Gondolom farmolod kifele a kártyákat, amíg érnek valamit.
Csökken a kiadásod.
-
reelc
veterán
Nem ismerem ezeket a játékokat, de pl. a Steam adatlapok alapján elég színvonalasnak tűnik némelyik.
Little Big Adventure 2 - az első a múltkor volt, amúgy: "Steam key will be provided to you once the game is released onto Steam"
Meg ne felejtsük el, Bónuszok is várhatóak, az első játék lesz.
Szóval DD-ben, vagy ha nem lesz anélkül, de ez vétel lesz. -
reelc
veterán
Nekem szimpatikus ez a Groupees.
Általában az $1-os bundlihoz is járnak az extrák. Csak ritka, hogy nem teljesül minden cél.
Vannak néha jóféle régi játékok (Syberia 1-2, The Longest Journey, Bloodrayne), amik most már nemcsak lemezen vannak meg.
Be lehet jelölni, melyik kulcsodat használtad fel, ez sokat segíthet.
Meg újabban a DD miatt is.
A számlálókkal sem "szórakoznak", mint régebben ahogy az IndieGala és a BundleStars tette.
(Bocs, új üzenetet akartam, véletlenül válasz lett.) -
reelc
veterán
válasz
SenorGrande #4335 üzenetére
Köszi, hamarosan kiderül.
Egyetértek, nagyon jónak tűnik.
A Little Big Adventure 2 lesz, a 2 rész közül, ha tippelnem kellene. Nemrég volt az 1. Persze ez nem kizáró ok. -
reelc
veterán
Nézd meg a linket, csak kiemeltem pár játékot a csomagból. A $2-os csomag a teljes.
De megnéztem neked: ebben a bundliban az oldal szerint minden játék Steames.
Én mindenhonnan egy csomagot veszek, nem tudom hogyan lehet többet, valaki biztosan tud neked segíteni.(#4326) Cheesus & raggg: köszi a véleményeket, megveszem a $2-os pakkot.
-
reelc
veterán
Most nézem a 2 nap múlva lejáró Groupees-t.
Jó kis retró stílusú csomag.
Érdekesnek tűnnek:
RC Cars
Steel Storm: Burning Retribution (DLC-kkel),
Rocketbirds: Hardboiled Chicken
Ismeri ezeket valaki? -
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4315 üzenetére
Ez olyan, mintha be sem regisztráltad volna amit vettél, csak a régi Ep. 1-2 az első soundtrackkel lenne. A DLC fülre értem.
Ne érts félre biztos jól csináltad, csak ez látszik.
Passzolom. -
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4313 üzenetére
A DLC fülön nézd meg, ott van 4 DLC formájában a 4 epizód? Legalábbis nekem így van.
De én másképp vettem, ahogy írtam.
7994MB lenne a telepítési méretem. 4 epizód, 1 soundtrack. -
reelc
veterán
válasz
morvaigaben #4303 üzenetére
Régebbi Groupees bundliból megvolt az 1-2, és nemrég meglett a 3-4 egy kb. 2 hónapos Indie Royale bundliból. Ez a 4 epizód a teljes Season One.
Most regisztráltam a 4 epizódot, és ezt aktiválta. Ez csak a játék.Nekem az Episode 3-4 2,53 Euro volt, de volt még mellette pár játék.
Szóval ha nem sürgős, akkor még felbukkanhat valamikor bundliban, vagy kereshetsz valakit, aki nem aktiválta, nem kell neki a 3-4.Most látom, hogy a Vol. 1. Soundtrackot tartalmazta valamelyik kulcsom, mert ott van az adatlapon a DLC-k között.
-
-
reelc
veterán
válasz
Wizard of Oz #3782 üzenetére
Ennek én is örülnék.
-
reelc
veterán
Hamarosan lejár a Bundlestarsos Mumbo Jumbo Bundle.
-
reelc
veterán
Közben az új weeklyről se feledkezzünk meg.
-
reelc
veterán
-
reelc
veterán
A Bundlestars Kalypso hamarosan lejár.
Úgy vettem észre, hogy ha megjelenik egy új bundle, egyúttal kiírják a Facebookjukon, ill. a Twitterjükön, hogy hamarosan egy bundle lejár, akkor az tényleg le is szokott futni. -
reelc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest