-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #5754 üzenetére
felez velem vki?
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #5638 üzenetére
ha valakinek nem kell a Muri belőle akkor adok érte cserébe mást.
-
eami
veterán
Indie Gala Monday bundle, ezek a játékok még nem nagyon voltak szerintem sehol sem korábban.
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #5357 üzenetére
nem jól írtad, annyit fizetne épp akkor érte ha még ráfizetne. $6.15 + $100.
-
eami
veterán
válasz
dokee78 #5343 üzenetére
gondolom nem, de ha én azt mondom neked hogy nem, vagy az oldal üzemeltetői azt mondják hogy 199% biztonságos akkor nyugodtabban alszol? vagy akkor alszol nyugodtabban ha mondjuk a PayPal vigyáz a kártya adataira akiknek ez az fő profiljuk és nem mellesleg biztosítva is vannak hogy ha mégis gond lenne akkor kártalanítanak.
-
eami
veterán
válasz
dokee78 #5340 üzenetére
hogy fizettél? direktbe kártya számmal vagy PayPal vagy Google Wallet vagy? Amúgy ahol tudod aktiválni a játékokat a tetején van vmi ilyesmi hogy "like what we doing" ahol rá lehet még fizetni tetszőleges összeget. na ott kiirja azt is hogy eddig mennyit fizettél.
ha direktbe kártya számot írtál és nem Web kártya akkor sürgősen csinálj egy PayPal fiókot a jövőbeni vásárlásokra.
-
eami
veterán
430 játékra van booster pack eligibility azaz ezeket már kidobták a kártyákat.
Most van még 34 játék amire ~€6.5 kártya értéket ír
Nagyon gyenge és nyers becsléssel így €0.2 per játék jön ki. és ez nem is foil alapú becslés.szóval lehet mégéri a bundleből azt is beaktiválni ami nem érdekel, mert később simán visszahozhatja még pár másik bundle / játék árát
-
eami
veterán
válasz
Koppanyvezer #5270 üzenetére
elfér, ráadásul idővel kártyás lesznek a játékok. Szerintem idén már kb 70 euró értékben kipogyogtak kártyák
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #4906 üzenetére
HB sem feltétlenül. a bundle résznél egyelőre lehet örülni, hogy nem rakják rá az áfát, de a storeban már áfás € árak vannak. amerikai $ árak nettó árak, szóval nem kell csodálkozni rajta ha a végösszeg magasabb.
-
eami
veterán
válasz
DrTechnoid #4903 üzenetére
áfáról hallottál már ?
-
eami
veterán
válasz
BomiBoogie #4770 üzenetére
Igen, meg is akartam már jegyezni. Ettől függetlenül én is behúztam
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4663 üzenetére
wow, ez mekkora királyság, gyorsan elő is rendeltem
-
eami
veterán
már írtam korábban ha vissza keresel
kb mini részvény lesz ez, amit névértéken bármikor be lehet váltani azaz $1 vagy $3ért, de időbel nőhet az értéke is. Ha esetleg tőzsdére menne a groupees, akkor részvényként fog funkcionálni.
Tehát ha mondjuk $1 érméd van és a gropees mondjuk 50 cent / részvénnyel megy tőzsdére akkor 2 van két részvényed. Ha indítás után 100x többet ér majd, azaz $50 per részvény, akkor van $100 értékben részvényed
HA, HA, na meg HA, hahahaha
név és aktuális értéken bármikor le lehet majd vásárolni is házon belül.
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #4500 üzenetére
olyan szempontból késő hogy én már startnál megvettem a BTAt
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #4492 üzenetére
semmi gond
a kettő ára közötti különbség amúgy a magyar/eu áfának tudható be sajna, szóval legközelebb esélyes hogy én is steam groupbuyozok majd inkább :|
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #4484 üzenetére
$1.9ért tudnám így darabját. Ha van rá így négy ember akkor megveszem nekik.
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4474 üzenetére
király, az még nincs meg :-D
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4460 üzenetére
akkor maradok $1 packnal :-D
-
eami
veterán
-
eami
veterán
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #4440 üzenetére
van steamen egy groupbuy csoport IG HHra. ~$1.6 saccolják most.
-
eami
veterán
válasz
maddionmax #4438 üzenetére
ha lesz akkor majd nálam lehet jelentkezni
persze attól függ mennyi érdeklődő lesz...
-
eami
veterán
válasz
eszement24 #4428 üzenetére
nem is baj, mert alapból a WGN csoportnak szólt.
Egyébként pont ma 12 órás twitch stream van, ahol már több mint 10k steam kulcsot kiszórtak. A stream amúgy ma jótékonysági célt szolgál és jelenleg csak az nyerhet kulcsot aki adományozik. -
eami
veterán
a 300 huf / db árral szoktam kb én is 300ra kihozni a sajátot, de nyilván ez attól függ mennyien szeretnének DD packot. Egyébként pont azon gondolkodtam hogy rendszerezni kellene valahol. Első körben Google docsra gondoltam lehet valami formon keresztül és / vagy táblázatban.
Csereberelos téma viszont kifejezetten jó ötletnek tartom. igaz ahhoz sokmindent jól át kellene gondolni. Pl mindenki besorolhatna tetszés szerint a játékait 1-5 skálán és hogy azért milyen 1-5 skálán lévő játékot fogadna el. akár pl egy 5osert 2db 2est. így kicsit roviditeni lehetne az egyezkedest is. Csere után pedig bejelolni a csere sikeresseget mindkét oldalról.
-
eami
veterán
nálam már hosszú ideje a humble mellett a legjobb bundle oldal a groupees. Elég jó a balance is a kínálatban.
használt kulcs bejeloles tényleg nagyon hasznos, kár hogy ez viszonylag új dolog és a régieknél kitudja hány kulcs várja hogy aktiválják. Van már egy rakás bundle oldal de eddig csak kettő volt amelyik értesítést küldött ha új kulcs érkezett. az egyik még is szűnt már egy ideje.
-
eami
veterán
válasz
szami777 #4288 üzenetére
ráadásul még nyerni is lehet a vásárlással
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4271 üzenetére
mármint a DIG Super Bundle 7 gondolsz. a 6ból mind greenlighton van már
-
eami
veterán
The Sun at Night (groupees / Build a greenlight 8) steam kulcsot kapott.
-
eami
veterán
ha valakinek csak ezek közül fájna a foga valamire akkor dobjon egy üzit és megegyezünk:
Hitman: Blood Money
Hitman: Absolution
The Last Remnant
Thief Gold -
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4185 üzenetére
ebből csak a last remnant volt meg
-
eami
veterán
Lehet csak nekem újdonság de most látom, hogy a Mr. Bree+ (Build a greenlight Bundle 4) kapott kulcsot groupeeson
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4173 üzenetére
nem akarom szetoffolni a topikot, de ha később még fele annyi lesz a fizu akkor hova rakod majd a babát? :-\
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4160 üzenetére
köszi
-
eami
veterán
heti humbleből érdekelne a Project Temporality
-
eami
veterán
válasz
Hunbeast87 #4097 üzenetére
én is írtam egy üzit, meglátjuk kit választ
-
-
eami
veterán
-
eami
veterán
game walletben pedig meg tudod nézni magadnak ha belogolsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest