- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FunPro
őstag
Egy kis helyesbítés, mert ez így nem igaz.
Az éves előfizetés azért jobb, mert úgy egy hónappal olcsóbban jössz ki, de már egy hónap megvételével is előfizető leszel! Ha nem tetszik, le kell mondani, vagy akár skipelheted is a kövi hónapot, így az előfizetési bónuszok megmaradnak, de nem kell kifizetni a kövi bundlit.
Ha az illető nem mondja le időben az előfizetést, a rendszer automatikusan levonja az összeget a kövi bundle feloldása előtt néhány nappal (olyan 27 vagy 29-e körül talán?).
Ha megtetszik a kövi játék, nem kell megvárni amíg automatikusan levonja, rögtön meg is lehet venni.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #12253 üzenetére
Elméletileg nincs, de ha elnézted, bármikor tudod emelni az összeget, hogy megkapd a többi kulcsot.
-
FunPro
őstag
Amúgy a szenvedélybetegség/függőség soha nem a mennyiségtől lesz jó vagy rossz, sokkal inkább az életre gyakorolt hatásától.
És ez igaz az élet minden területére, beleértve az alkoholt, droghasználatot, a játék szenvedélyt és a cipőgyűjtést.
Ha a hétköznapokra nem nyomja rá a bélyegét, nincs probléma.
Mondjuk azt itt jegyzem meg, hogy jelenleg egy olyan online platformba való pénzölésről beszélünk, aminek a jövője mocskosul képlékeny.
Tehát lehet csak napi 200 forintokat költ játékra, de ezt mindig olyan helyen teszi, ami akár holnap be is fuccsolhat, ellentétben a bélyeggyűjtővel, akinek max egy lakástűz okozhatja vesztét. Sőt, az értékesebb gyűjteményekre gondolom biztosítást is kötnek, így nincs kockázat.
-
FunPro
őstag
Nekem mondjuk tudnak olyan árat mutatni, amiért hajlandó vagyok kipróbálni valamit, ami amúgy nem nagyon érdekel.
Pl.:
Most volt a Mad Max 3,49 euróért (ez most melléke, mert kb. minden héten leviszik ennyire
). Én tudom, hogy unnám az egészet, de ennyiért már elgondolkodtam, hogy megvegyem. Még akár jól is elsülhetne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Garázsvásár-Kiárusítás 500Ft.-/Darab
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest