- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Trainz Bundle (BS)
-
Vesa
veterán
Új Bundle Stars
Szimulátorok -
Vesa
veterán
Új Bundle Stars
Nem unják még ezt a programot? Minden héten feltűnik valahol....
-
-
Vesa
veterán
Számos régebbi cím van, ami már koránál fogva sem számít AAA címnek, vagy akár rétegjátékok, de komoly darabok. Senki nem vár AAA címeket (vagyis az értelmesebbje biztos nem), de ha korábban befért egy Tropico, Port Royal, Syberia, X3 reunion, Civ 4, Arma és még sorolhatnám, akkor nem csoda, ha néhányan gyengének érzik az ilyen platform ugra-bugrákat. Ez talán a hetibe fért volna el...Számos cím van, amit még nem láttunk bundle-ban, vagy csak nagyon régen és nem mindenkinek van meg. Steam-ről is össze lehetne szedni a 10eurós kategóriából százával olyat, ami biztosan értékesebb mint ezek...
-
Vesa
veterán
Én nem így látom. BS-nél 8-10db játék van egy jobb pakkban, amiből valóban csak 2-3 ér valamit (nem mintha ez bárhol máshol nem így lenne, pl. indiegala, groupees). Azonban, így is sokkal olcsóbban jönnek ki olyan címek, amiért bárhol máshol jóval többet elkérnek még akcióban is. Pl. Cities in Motion+összes DLC 1100Ft volt BS-en, ez Steam-en jelenleg 50Euro. Ha még 75%-kal akciózzák, akkor is 3800Ft-ra jön ki.
Egyéb BS pakkokban sokszor van kártyás game is, ezekkel is csökkenthető a bekerülési ár. -
Vesa
veterán
Ez az új Groupees nagyon jó szvsz...
-
Vesa
veterán
válasz
FoxiestFox #2352 üzenetére
:-D +1
-
Vesa
veterán
Gameplay videókból és tesztekből ki lehet indulni általában.
De beszédes az is, hogy pl. steam-en vagy metacritic-en milyen arányban szeretik vagy anyázzák. Egyes véleményekre nem érdemes adni, de ha egy játék alatt a 100 commentelőből 90 szarozza, akkor elég nagy valószínűséggel tényleg tré az a game. És fordítva. -
Vesa
veterán
Nem az évezred bundle-ja, de hátha valakit érdekel: BundleBandits.com
-
Vesa
veterán
Új IndieRoyale.
Megint elég gyenge. -
Vesa
veterán
Civ-ek főleg...
-
Vesa
veterán
Bundle Stars vissza hozta a Simulator bundlet...Ki érti ezeket?
-
Vesa
veterán
Akkor most kötelező a Dirt-höz a GFWL vagy sem? Addig nem veszem meg, amíg ez a szörny kötelező...
Tud valaki konkrétumot? -
Vesa
veterán
HB ezt komolyan gondolja? Ezek a játékok már ötvenszer voltak pakkban, azt hiszem, kezd kipurcanni a bundle lufi.
-
Vesa
veterán
BundleStars-nál pl. nem látni, mennyit adnak el. És bár nem akarok mindenhol összeesküvést látni, de én abban sem vagyok biztos, hogy az a számláló feltétlen valós eladást mutat.
A másik, hogy az eladások jelentős részét a nyerészkedés teszi ki. Sokan veszik meg a játékokat csak azért, hogy aztán drágábban eladják. Ezt persze az összes oldalon meg lehet tenni, nem csak HB-nál.
Szerintem itt kizárólag azon múlik a dolog, hogy mennyire jó a marketing. Mivel ők voltak az elsők, nyilván nagyobb publicitást kaptak. Én nem érzem, hogy sokkal jobbak lennének. BundleStars pl. elég sokszor adott jobb pakkokat, néha heteken át, bár más a konstrukció mert ott nincs 1dolláros pakk. -
Vesa
veterán
Nincs ebben semmi érdekes. Ha megnézed kik állnak a HB mögött, máris világos lesz. Pénzes cégek, van tőke az oldal bevezetésére, hirdetésére, megfelelő kapcsolataik vannak más kiadókkal, így sok esetben jobb ajánlatokkal tudnak előrukkolni. Ennyi. A Bundle Stars mögött meg a Focus Multimedia áll..
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
ChingChang #1806 üzenetére
Tényleg, észre sem vettem...Akkor nem változott az ár...
-
Vesa
veterán
válasz
bigyo108 #1797 üzenetére
Senki nem lát a jövőbe...de nem jellemző, hogy csökkentik az árakat. Én azon is meglepődtem, hogy most levitték valamennyire. Mióta nézem az oldalt (7hónapja kb.), csak egyszer volt egy 25%-os leárazás.
De nyilván azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy mi lesz holnap...akár csökkenhet is, de emelkedhet is. -
Vesa
veterán
válasz
ChingChang #1726 üzenetére
Eladtak eddig 44-et. :-) Pedig az a vicc, hogy nem sokkal rosszabb játékok vannak, mint akár egy IndieRoyale-on néha....
-
Vesa
veterán
OFF
Kár, hogy ilyesmi nincs windows-ra.
Software bundle for MAC
ON -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
Csapoati #1694 üzenetére
-25% volt.
Bundlestars-nál meghibbantak. Ez a vonatos bundle már volt sokkal olcsóbban -szerencsére megvettem-, aztán nagy csindadrattával leszedték...Erre most visszahozzák drágábban. Nem értem őket néha.High Octane-al meg az a baj, hogy csupa 40-50 Metascore-os játék van benne, megnéztem steam-en, gyakorlatilag mindet alázzák...Pedig gondolkodtam rajta mikor kijött, de láthatóan hulladékokkal van tele.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Bundle Stars: Cities in Motion + 13DLC!
6 dollárért elég ütős darab...Nem hagyhattam ki
-
Vesa
veterán
Ha mennyiségre mész és nem a minőségre, akkor megérheti. De hiába jön ki kártyákkal nullára a pakk, ha egyszer semmit nem ér az egész és az életben nem fogok játszani egyikkel sem.
Akkor már jobban megéri a BundleStars, ahol ha ki is kell csengetni 4-5dollárt egy pakkért, de van benne 6-10 játék, melyek bár szintén nyilván nem AAA címek, de messze használhatóbbak... -
Vesa
veterán
válasz
Cheesus #1594 üzenetére
Groupees el van varázsolva, őszintén nem értem, hogy ennyi értéktelen kacattól hogyan remélték, hogy majd 100e db-ot eladnak...Még akkor is, ha a zsákbamacska szándékosan jó nagy dobozban van, esetleg azt jelezvén, hogy értékesebb cucc lapul benne. De nem tudom mit vártak, mert a bundle "látható" része egy nagy nulla, az sok értéktelen zenével együtt.
-
Vesa
veterán
Forráskódot árulnak, ez komoly?
-
Vesa
veterán
Utóbbi idők felhozatalát nézve, nem várok kiemelkedő bundle-t. Úgy tűnik, lassan kezd kifulladni ez az egész, minden bundle oldal elkezdte beindítani saját shopját, legutóbb a BundleStars...
Csomagba egyre inkább töltelékek, vagy már ezerszer ellőtt 1C-s programok kerülnek.Az viszont igen jól esne nekem, ha néha exclusive felhasználói programok is lennének csomagban.
Ez bár nem valószínű, a remény hal meg utoljára. -
Vesa
veterán
Maradt néhány game BS bundle-ből, ha valakinek esetleg kell írjon privátba (ingyen adom).
XIII Century: Gold
Men of War
Death to Spies: Gold -
Vesa
veterán
válasz
ChingChang #1364 üzenetére
Ez egy "fejlesztő rendszer", de elég gyér tudású. Komoly dolgokra nem alkalmas. A Humble-ban szereplő verzió szinte mindent tud, amit a legnagyobb csomag, viszont nem enged commarcial use-t, nem értékesíthető a vele készített akármi.
Ez inkább egyfajta játék, kreatív, alkotó típusú embereknek, esetleg kisebb, egyszerűbb multimédia alkalmazásokhoz. El lehet vele szórakozni annak, akit érdekel egy egyszerű kis játék elkészítése, de nem tud mondjuk programozni. -
Vesa
veterán
válasz
ChingChang #1271 üzenetére
Ugyanaz...Az újabbaknak kicsit más az inventory része, kb. ennyi.
Sima tárgykeresős game. 170Ft-ot megér annak, aki szereti az ilyet. -
Vesa
veterán
Egy újabb Groupees
- Spaceforce Constellations
- Uprising 44: The Silent Shadows
- Tommy Tronic
- SlideTapPop
- Xotic
- Power of Defense
- Non Flying Soldiers
- Jelly All Stars -
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Nem az év ajánlata, de hátha valakit érdekel:
-
Vesa
veterán
Nem túl jó pakk.
Az UFO béna grafikailag, de nem rossz a játék én toltam ezt a verziót.
Viszont a Supreme Ruler 2020 helyett szívesebben láttam volna egy Hearts of Iron 2-t, ha már Paradox game.
Persze ez nem kívánságműsor. -
Vesa
veterán
válasz
morvaigaben #1066 üzenetére
Kedvencem, amikor fóliás kártyának úgy megörül a delikvens, hogy azonnal 15-20Euro-ért teszi fel....Aztán csodálkozik, amikor megnézi a piaci árát.
-
Vesa
veterán
Ez a king's bounty egy DLC, vagy komplett game?
-
Vesa
veterán
Intel i5 (3570K), GTX 660, 8Gb Ram...
Van még kérdésed?Az ingyenes future pinball úgy megy, mint a vaj...A pinball FX is, de ez utóbbi a fentebb említett hibákkal. Legzavaróbb a karok késése...Persze nagyon szép és csilivili a game, csak sajnos ha egy flippernél a karok késéssel reagálnak, akkor kb. semmit nem ér a csodagrafika...
-
Vesa
veterán
Pinball FX jól jönne, bár elég tré a golyó fizikája...A karok pedig millisec késéssel reagálnak...kvázi nehezen használható...Azért 1-2 dollárt megér.
-
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #799 üzenetére
Kezd kifújni ez a történet. Az utóbbi pár hétben nem sok értékelhető volt. Egyedül a BundleStars-nál volt egy használható pakk...Talán még év végén lesz valami...
-
Vesa
veterán
válasz
bladegery #764 üzenetére
Engem rendkívüli módon zavar ez a mentalitás. "Semmi nem jó mert mindent akarok 5 forintért, hiszen ez nekem jár". Nem, nem jár! Bármikor lezárhatják az egész üzleti modellt és akkor vége, lehet menni ismét 10-szeres áron venni. Örülhetnének, hogy olyan játékokat kaphatnak meg potom pénzért, amit jobb esetben még a legnagyobb steam akcióban is 3-5ször annyiba kerülne mint bundle-ben, nem beszélve a retail price-ról.
De nem elég, megy a rinya egy olyan játékért ami már megvan és amit -mint azt a gyakorlat mutatja- bármikor odaadhat barátoknak is. Kiszámoltam, hogy eddigi vásárlásaimmal 420Euro-val vagyok beljebb...Ez a lényeg... -
Vesa
veterán
válasz
maddionmax #734 üzenetére
Ha én a polcomon 15 darab dobozos CS:GO-t szeretnék látni,de azok közül csak 1, azaz egy darabbal játszom, akkor az egy dolog, hogy én hülye vagyok, de megtehetem.
HIszen pontosan ezt írtam én is!!! Persze, hogy megteheted, és persze, hogy jogos az elvárás jogilag. Ugyanakkor a bundle oldalak ajánlata nem ilyen konstrukcióban működik, ez benne van az ÁSZF-ben. Ezt vagy elfogadod és örülsz a játékoknak amihez olcsón hozzájutsz, vagy nem fogadod el és nem vásárolsz semmit. Te döntöd el, hogy mit csinálsz és neked mi ér többet. Nem kötelező termsézetesen elfogadni a rendszert, de annak, hogy itt ezen lovagoltok semmi értelme. Sokkal inkább lényeges, hogy eddig semmilyen terjesztési formában nem találkoztam olyannal, hogy 100-200Ft/játék áron jutok hozzá olyan játékokhoz, melyek normál esetben legjobb esetben is 990Ft-ért voltak hozzáférhetők.
Tehát mégegyszer: Akit zavar az, hogy azonos játékait bedarálja a rendszer, az:
1. Nem használja a rendszert
2. Elmegy bíróságra és bepereli az érintetteket (sok sikert, nem lesz olcsó)
3. Elfogadja, hogy a rendszer így működik, és örül, hogy a többi játékot kvázi ingyen kapja meg. Mert 200Ft egy 30Eurós játékért nem pénz.Minden más szócséplés, és semmi értelme itt puffogni egy magyar fórumban, mert konkrétan senki semmire nem megy vele...De természetesen ehhez is joga van bérkinek...ha nincs jobb dolga...
-
Vesa
veterán
válasz
WayneGace #732 üzenetére
Pontosan értem. Te viszont nem érted. Amit Te vitatsz, az egy jogi kérdés (ha megvettél egy játékot ami már megvan, attól még ott kéne lennie a polcodon annak is). Ennek persze semmi értelme, ha tisztán a felhasználást nézzük, hiszen minek neked 5-ször ugyan az a játék. Azonban érthető, ha téged zavar. Ezzel mehetsz bíróságra, ha akarsz. Mindenki mást meg csak az érdekel, hogy adott pakkot megéri megvenni, vagy nem. Engem nem érdekel, mi lesz azokkal a játékokkal melyek már megvannak. Az érdekel -és annak örülök-, hogy 90-95%-kal olcsóbban jutok hozzá játékokhoz, még akkor is, ha a hatos pakkból csak kettőre igaz ez. Te viszont nyugodtan lovagolhatsz azon, hogy azonos termékből szeretnél nézni egyszerre ötöt a szobád polcán,
Jogi értelemben igazat adok, viszont jelen kollerációban ezt a kérdést pont lesz*rom, ha ilyen kedvezménnyel tudok vásárolni... -
Vesa
veterán
válasz
WayneGace #726 üzenetére
Lényegtelen. Ez egy akciós ajánlat. Neked pedig jogod van eldönteni, hogy az ajánlat számodra megéri vagy sem. ha igen, megveszed, ha nem, akkor meg nem.
Most vettem meg BS-en a szimulátor pakkot. Ebből 3 játék már megvolt, kettő meg nem érdekel. Viszont fizettem az egészért kb. 5 dollárt, miközben csak a Trainz 12 steam retail price 31Euro. Innentől kit érdekel, hogy a többi játékkal mi van? Mérlegeltem az ajánlatot és nekem megérte még akkor is, ha a többi játék már megvolt. Nem látom át, mit nem lehet ezen érteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konteó topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motoros topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest