Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz illusiON #911 üzenetére

ha kis ház kell de lemondasz a barebone tulajdonságokról, pl alaplap táp, és inkább külön veszed meg akkor pl nzxt rouge de készülj fel rá hogy 40k körül van csak a ház. viszont ha azt nézed hogy egy jobb shuttle is 100k akkor a maradék 60 ba azért bőven belefér egy jobb matx-es lap és egy passzív táp is, nomeg megpakolhatod ventivel is :DDD számomra ha újra építhetném a gépem akkor ez lenne a legjobb felállás. abba belefér minden vga pl teszt. viszonylag nagyobb proc hűtőkkel is lehet benne dolgozni. stb.

ha barebone érdekelne akkor olcsóbban úszod meg az asus terminator t3-al vagy vitage-al lennél bennebb bár utóbbi annyira nem apró. mást nem nagyon tudok ami kicsi, itthon is kapható és el is fér benne valami rendes vga, shuttle szerintem halott ilyen téren (is). 40mm-es venti a tápban... szerintem nem kell kommentáljam :(

törölt tag

válasz illusiON #909 üzenetére

a barebone azt a gépcsoportot fedi, ami valamilyen szinten előre van szerelve, nem feltétlenül a méret a lényeg, hanem hogy alaplap táp, ház egyben, jobb esetben proc hűtés is.
    ha kis gép kell akkor az az SSF (small form factor) kategória, van persze ssf barebone is :DDD
    nem tudom épp mit néztél ki az iponban de van minden féle chipset, így proci és memóriatámogatás is. a vékony modellekbe nem nagyon férnek csak az LP karik ami félmagas, cserébe viszont lapos, de van olyan amibe simán belefér a gtx is.

nekem shuttle van g33-as chipsettel, iszonyat pici de gyárilag iszonyat hangos is :DDD viszont elnyelte a single slotos 9600gt-t tápostól, ami azért nem egy utolsó szempont pl, másról nem tudok nyilatkozni ez volt raktáron hirtelen. ha játékra is kell akkor érdemes olyat nézni ami rendesen hűthető is, nah én ilyet nehezen tudok ajánlani, shuttle téren van de az csikkagászati árban.

én egyébként megbántam a shuttle kockát, inkább egy kicsit nagyobb pl nzxt rouge+matx lap és akkor minimális kompromisszum, 5*120mm-es venti és külalakra is üt :DDD
    ha van konkrét elképzelés hogy mit akarsz akkor abba meg lehet mondani hogy mi fér bele, nem vagyok egy geller hogy innen megmondjam hogy nah pont az nem :DDD
    alap hogy a shuttle 99%-ba egyslotos hűtésű vga fér be. ha más kell akkor elég sok az alternatíva :DDD

ha olyat veszel ami lekezeli a procid, vga-d akkor nem sokat vesztesz, max a tuningot ha az van, mert ezek a barebone lapok valjuk be nem túl nagy harcosok.

Új hozzászólás Aktív témák