Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
illusiON
üzenetére
a barebone azt a gépcsoportot fedi, ami valamilyen szinten előre van szerelve, nem feltétlenül a méret a lényeg, hanem hogy alaplap táp, ház egyben, jobb esetben proc hűtés is.
ha kis gép kell akkor az az SSF (small form factor) kategória, van persze ssf barebone is
nem tudom épp mit néztél ki az iponban de van minden féle chipset, így proci és memóriatámogatás is. a vékony modellekbe nem nagyon férnek csak az LP karik ami félmagas, cserébe viszont lapos, de van olyan amibe simán belefér a gtx is.nekem shuttle van g33-as chipsettel, iszonyat pici de gyárilag iszonyat hangos is
viszont elnyelte a single slotos 9600gt-t tápostól, ami azért nem egy utolsó szempont pl, másról nem tudok nyilatkozni ez volt raktáron hirtelen. ha játékra is kell akkor érdemes olyat nézni ami rendesen hűthető is, nah én ilyet nehezen tudok ajánlani, shuttle téren van de az csikkagászati árban.én egyébként megbántam a shuttle kockát, inkább egy kicsit nagyobb pl nzxt rouge+matx lap és akkor minimális kompromisszum, 5*120mm-es venti és külalakra is üt
ha van konkrét elképzelés hogy mit akarsz akkor abba meg lehet mondani hogy mi fér bele, nem vagyok egy geller hogy innen megmondjam hogy nah pont az nem
alap hogy a shuttle 99%-ba egyslotos hűtésű vga fér be. ha más kell akkor elég sok az alternatíva
ha olyat veszel ami lekezeli a procid, vga-d akkor nem sokat vesztesz, max a tuningot ha az van, mert ezek a barebone lapok valjuk be nem túl nagy harcosok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Arany János - Kapcsos könyv
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest