Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor onnantól, hogy "bios" után elindult a mentő OS, akkor akarnál foglalkozni a géppel legközelebb, mikor szeded ki a lemezt belőle... részleteiben nem tudok segíteni, de eltudnám képzelni, hogy a clonezilla esetleg ventoy-os rásegítéssel esetleg.
Problémát/ vágyadat értem, megoldani nincs tudásom...
(
)
-
Szóval azt akarnád elérni, hogy van egy pendriveod, arról bebootolsz nomysz egy entert és lefut, vagy az a babrálás még belefér, hogy kiválasztod a meghajtót itt, távolit ott, és indítasz.
Nem vagyok nagy pró, de a clonezilla szerintem szerelemprojekt (értsd célszerszám, és funciókkal teli) és nyilt szoftver annyira, hogy nagy eséllyel neked megfelel. De ha nem, akkor is jó tudni róla, hátha máshova elég!
Esetleg késztermékk ként a Macrium is oké lehet, de január végén megszűnik a free liszensz, de mentetni vele, és mentés utáni leállítást lehet csinálni vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest