- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Akkor onnantól, hogy "bios" után elindult a mentő OS, akkor akarnál foglalkozni a géppel legközelebb, mikor szeded ki a lemezt belőle... részleteiben nem tudok segíteni, de eltudnám képzelni, hogy a clonezilla esetleg ventoy-os rásegítéssel esetleg.
Problémát/ vágyadat értem, megoldani nincs tudásom...
(
)
-
Szóval azt akarnád elérni, hogy van egy pendriveod, arról bebootolsz nomysz egy entert és lefut, vagy az a babrálás még belefér, hogy kiválasztod a meghajtót itt, távolit ott, és indítasz.
Nem vagyok nagy pró, de a clonezilla szerintem szerelemprojekt (értsd célszerszám, és funciókkal teli) és nyilt szoftver annyira, hogy nagy eséllyel neked megfelel. De ha nem, akkor is jó tudni róla, hátha máshova elég!
Esetleg késztermékk ként a Macrium is oké lehet, de január végén megszűnik a free liszensz, de mentetni vele, és mentés utáni leállítást lehet csinálni vele!
-
-
-
-
-
Eddig a macrium reflectet (a free-jét) használtam. De az sajnos nem kódol/jelszavaz.
Most néztem utána mi van ingyen, open source, és kódol.
Amiket kidobott az alternativeto.net, az a clonezilla, rescuezilla (előbbiből fork), és a duplicati. Egyiket sem néztem még meg magamnak, videók alapján kb tudják az alapokat.
Utánnézős kitapasztalós ügy... -
válasz
instantwater #5 üzenetére
Minden felhő backipnak számít? Csak mert akkor a wikipedián van fent egy igen csak nagy táblázat, ami kb ugyanazokat az elemeket tartalmazza, mint a linkelt táblázatban lévő lévő, csak a frissessége kérdéses... de ha saját megoldások az érdekesek akkor ok, gyűljön használat alapján.
Amire én használom a felhőt backupként az tényleg pár giga fotó, de egy olyan mappában, amire 2-3 felhőszolgáltató rá van vezetve, viszont nem állandó a sync, hogy ha valami kezdődne, de nem tudok róla, nehogy módosulve felmenjenek...
Ahogy nézem a felhőkkel való nagy átfedést lehet, hogy azt a topikot is meg-, és átkéne nézni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest