- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HERR Z #13894 üzenetére
Na, gyorsban lemértem 4 maggal is a gépemet, meg 3.7GHz-en is. A RAM nálam 1333 MHz-en megy.
Kaveri L3 nélkül 4 maggal 3.7 GHz-en 4032 pont
Vishera L3-mal 4 maggal 3.7 GHz-en 4182 pont
Vishera L3-mal 4 maggal 4 GHz-en 4582 pont
Vishera L3-mal 8 maggal 4 GHz-en 7267 pontTehát közel azonos feltételek mellett a Kaveri 3,5%-kal alacsonyabb pontot hozott OLI kollégánál, ami simán lehet hibahatáron belül is.
Nem tudom, a Physics mennyire igényli az L3 meglétét. Ha igen, akkor a fenti eredmény azt jelenti, hogy a Kaveri nagyon szépen teljesít, jók ezek az új magok. Kéne még Cinebench 64-bit mérés is, és akkor azt is gyorsban összehasonlíthatnánk...
-
orochi_gold
tag
Értelek nagyon jól tudom hogy vannak itt Ph-n Tagok akik sokkal többet,és ráadásul hamarabb is tudnak hardverekről, megjelenésük előtt mint például én
Emlékszem annak idején mikkor kijött az AM3..akkor szerettem meg az AMD-t igazán,szívem mélyén "AMD párti" vagyok ez csak azért van mert az Atiradeon vga-kat imádom
Természetesen pénzem ellensége sem vagyok,most hogy az intel is szépen beárazta ezt a Sandbridge platformot így nagyon nehéz dolga lesz az AMD-nek
Na de nem OFFolom szét a Topikot várjuk a BUULLLTT
-
vinibali
őstag
mondtam én ilyet, hogy az AMD hibás?!
ennek a procinak 1,25volt a gyári alapfesze. a lényeg nem ott van, hogy mennyin hajtják a mobilokat. de nekem nagyon fontos az alulfesz. elnézést kérek, hogy ekkora ellenszenvet váltottam ki belőled. pedig a kérdésem csak arra irányult, hogy lehetséges-e az alacsony feszkó miatti flash hibázás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest