Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apatyas
Korrektor
válasz
Petykemano
üzenetére
1. ok legyen
2. amit bele is írtam, FX 9590, meg most hozzákerestem, FX 9370. A számítási teljesítmény / W olymértékben romlik, hogy nincs értelme tényleges használatra, csak elmondható, hogy náluk van a hivatalosan legnagyobb órajelű processzor ( x86-on, stb, egyéb kitételek). Koronaékszer: kurva drága, sokat fogyaszt, cserébe elmondható hogy nekik van de a másiknak nincs.
Ementén alkottam azt a véleményt, hogy párszáz MHz-ért extra fogyasztással fizetni szerintem nincs értelme.
Az igaz, hogy az XFR csak rövid időtartamokra viszi fel addig, egyébként a normális fogyasztási szinteken tartja, node ez meg nem számottevő segítség egy normális folyamatos munkánál. Notinál, pulzus szintű terhelés mellett, farokméregetésre, bencs nyerésre, persze jó.. (Intelesekre gondolok itt inkább, amik így akarnak trükközni)
Szerk: ez utóbbiban lehet hogy mégis tévedek, és keverem a sima turbóval az XFR-t
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest