Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Taci

addikt

válasz general #6940 üzenetére

A segítségedet szeretném kérni.

Jelenleg éves előfizetésem van náluk (Photography Plan 20 GB), direktben, 145 EUR / év. 1 hónap múlva esedékes az újítás, de drágálom, így írtam nekik, hogy lenne-e mód egy alacsonyabb árra. Erre kaptam egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ami csak ma érvényes: 151 EUR / év...
    Hát én ezt nem értem... Ha nem nyúlok hozzá, automatikusan levon 145 EUR-t, és egy újabb évig jó vagyok. De ha elfogadom az egyszeri ajánlatukat, 151 EUR ugyanez... :D Most én nem értek valamit...?

But I can renew my subscription for 145 EUR / year, incl. Tax.
    And you offer me a 151 EUR / year price?
    o.O

Yes, You are correct.
    Please let me know, IF you wish to proceed with this?

Illetve ránéztem a német Amazonon, és ezt találtam:

https://www.amazon.de/Photoshop-Lightroom-Including-Subscription-Standard/dp/B076JT5MX2/

Adobe Photoshop Lightroom Including 1TB Cloud Memory | 12 Month Subscription Card | Standard | 1 Device | 1 Year | PC/Mac | Download |

Tehát 1TB a mostani 20GB helyett, ugyanúgy 12 hónap előfizetés, és amúgy is csak 1 gépen használom.
    Ja, és Amazon az eladó, szóval nem átverős, letiltós dolog.

Akkor inkább lemondom a mostanit, megveszem ezt, és használom így. Ugyanúgy Photoshop és Lightroom.

Azt tudjátok esetleg, hogy ezt ráérek-e később aktiválni? Vagy mikortól ketyeg a 12 hónap?

Köszönöm.

Bár az értékelésekből és kommentekből úgy látom, de, az Adobe pont hogy nem engedi ezeket... Szóval így akkor ez használhatatlan, és eleve új előfizetést csinál (új accounthoz valószínűleg :F )

Használ ilyet/ilyesmit közületek valaki?

Úgy látom, maradnom kell ennél a mostani árnál, mert ettől olcsóbban (úgy, hogy ne tiltsák...) nem lesz meg. :(((

Új hozzászólás Aktív témák