Hirdetés
- Google Pixel topik
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
futár
senior tag
válasz
üzenetére
üdv. mindenkinek.
Egy programot használok kb. 5 éve, amivel most gondom van. BAD sectoros lett a HDD-m. Ez egy adatbáziskezelő kis alkalmazás, amit anno megvettem. Úgy telepítették fel a gépemre. A problémám a következő. A program MySQL adatbázissal kommunikál, aminek nem tudom a hozzáférési adatait. Jelenleg HDD-t kellene cserélnem a fenti okok miatt és tanácstalan vagyok. A cég kb. 3, vagy 4 éve megszünt, nem tudom elérni őket. Javasolták nekem a klónozást, vagy partíció mentést. Tud ebben nekem valaki segíteni, hogy hogyan tudom úgy kicserélni a HDD-t, hogy működjön a program? Valaki oldott már meg ilyen problémát?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
üzenetére
egyik allekérdezés:
[borok] - [ertekelt_borok] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam) ...Ez megadja egy pincészetben a borok átlagminősítését.
másik allekérdezés:
[pinceszetek] - [ertekelt_pinceszetek] -> SELECT pinceszet_id, AVG(ertek_szam)Ez megadja egy pincészet átlagminősítését.
A kettőt pedig pinceszet_id -n keresztül összekötöd. A többi táblát ehhez csapod hozzá, ha kell belőle valami.
-
fordfairlane
veterán
válasz
üzenetére
Ha a mysqli interfészt használod, akkor inkább a mysqli_stmt::bind_params-t célszerű használnod. A példa alapján szerintem egyértelmű, hogyan kell használni.
-
Soak
veterán
válasz
üzenetére
Valahogy így : http://www.php.net/manual/en/pdostatement.bindvalue.php
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Közben lehet, hogy megtaláltam a megoldást. Szerintem túlkombinálhattam.
Ezt lehetne megoldás illetve lehet esetleg szebben?SELECT tk.id AS termekId, tk.nev AS termekNev, gy.nev AS gyartoNev, ts.nev AS telepulesNev
FROM termek AS tk
LEFT JOIN gyarto AS gy ON gy.id=tk.gyarto_id
LEFT JOIN telepules AS ts ON gy.telepules_id=ts.id
WHERE tk.id = '$telepules_id'
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest