- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
nem a db es tabla karakterkeszletevel van a gond, legalabbis azt hiszem (a mysql kapcsolat egyeztetes, a db, a tabla es a szoveges mezok egybevetes erteke mind latin2_hungarian_ci, hanem az mysql szerver karakterkeszletevel, amit viszont egyszeruen nem tudok allitani (ujonnan felvitt adatok is hibasan jelennek meg)
a manual, amit linkeltel (meg mar neztem korabban is
) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) azt irja, hogy ilyen-olyan kapcsolokkal inditsam a mysql-t, viszont az nem sikerul, mert ekkor a szolgaltatas nem indul el (The MYSQL service could not be started. A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly.), vagy pedig forditsam ujra az egeszet (ehhez viszont sem kedvem, sem forditom, sem hozzaertesem nincs)