Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Kínosan környezettudatos a HMD
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoltán
őstag
Az idézőjelet, mit fölöslegesnek írsz Én is annak tartom, nem is írtam eredetileg oda, de már mindenhogyan próbáltam. Ha egy darab ''g'' (vagy akármi más) nevet adok meg a fenti űrlapon, akkor jól ki is írja, hogy ''g'' és az echo strlen($nev); is ''1'' -et ír ki. Tehát biztos, hogy jó. A HTML űrlapot is kicseréltem az általad javasoltra. A php kódot is egyszerűsítettem, ahogy írtad. De továbbra is ugyanaz a helyzet: Tehát, ha megadom neki konkrétan, hogy ''g'' az amit ellenőrizni kell, hogy van-e, akkor jól megy, de ha ez a ''g'' a $nev változóban van, akkor úgy veszi ellenőrzés után, hogy nincs még ilyen és enged tovább az else ágon. Föl nem foghatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest