- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Bekékült a Pixel 10a
- Poco F7 – bajnokesélyes
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Köszönöm a tanácsot, nem is használom.

Ami miatt most előkaptam, hogy hirtelen kíváncsi voltam valamire, és ha már telepítve van, megnéztem, van-e benne ilyen lehetőség, mert jobb' szeretnék faszányos asztali klienst használni, mint a böngészőben használható phpMyAdmint.
Egyébként a programra ajánlottam alternatívát is, ami szerintem tényleg fasza, nem csak a levegőbe hőbörögtem, a dbForge Studio for MySQL-t, csak azzal az a gáz, hogy fizetős."A múltkor konkrétan pl. azért volt rossz, mert te 1-2 funkciót nem találtál meg benne elsőre."
Ilyen mikor volt?
Szerintem erre gondolsz: [link]. Megmutatod nekem, hogy hol írtad le ezekre a megoldást, hogy hol találhatók meg a felületen? Segítek: sehol.
Ha megírod, hogy ezek hol találhatók meg, és kiderül, hogy csak az én figyelmemet kerülték el, akkor azt mondom, sorry, én voltam a figyelmetlen, addig viszont ezek továbbra is nyitott kérdések, tények. Szóval? 
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha megírod, hogy ezek hol találhatók meg, és kiderül, hogy csak az én figyelmemet kerülték el, akkor azt mondom, sorry, én voltam a figyelmetlen, addig viszont ezek továbbra is nyitott kérdések, tények. Szóval?